CREËER JE EIGEN MODELABEL


Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste dat je ’s ochtends denkt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw eigenzinnige kijk op mode? Dan is ons Fashion-kamp absoluut iets voor jou! Samen met andere fashionista’s stamp je je eigen modelabel uit de grond, en daarbij worden jullie begeleid door experts uit de modewereld.


achterna?Fashion

Het Fashion-kamp dat Junior Argonauts al voor de derde keer  organiseert, is er voor alle creatieve jongens en meisjes van 13 tot 17 jaar met een passie voor mode. Een week lang gaan zij aan de slag om een eigen collectie te ontwerpen, in dé modestad Antwerpen. Aan het einde van het kamp brengen ze hun eigen creaties aan de man in een pop-up shop.

Image

Ondernemen

Fashion is vandaag véél meer dan kleren maken alleen. Experts uit de mode- en marketingwereld leren ons ook hoe we een eigen merk creëren, en hoe we dat best in de markt zetten. Want een boeiend verhaal vertellen, zowel online als in real life, is onmisbaar voor wie het vandaag wil maken in de mode-industrie. 

 

 

Image
Image

Sustainable

We werken voor dit kamp samen met Kringwinkel AntwerpenIetstof, Swishing en B.Right.

Partners die duurzaam ondernemen mee uitdragen. We willen jongeren sensibiliseren om duurzaam om te gaan met hun kleerkast. 

 

Dit mag je verwachten

Workshops waarin we op zoek gaan naar jouw passie en talent.

Creëren van een eigen collectie onder begeleiding van professionele ontwerpers.

Een eigen label bedenken, en een online en offline marketingcampagne opzetten.

The Argonauts begeleiden je bij het opstellen van een businessmodel-canvas.

Wervelende inspiratiesessie met influencers uit de fashionindustry.

Coachingavond gegeven door experts binnen de sector.

Showen en verkopen van hun collectie voor een goed doel in het mobiele Veritas-atelier.

Image

Reserveer je plek of vind meer informatie

Geen evenementen gevonden!

Interview


Veerle Windels - Mode journaliste

Motivatie van de deelnemers van vorig jaar


Een boost voor ons zelfvertrouwen en nieuwe echte vrienden zijn vaak vernoemde voordelen door onze junior argonauten.

Image

Lily - 14 jaar

"Hi ik ben Lily,
Ik ben 14 jaar. Ik ga aan dit kamp meedoen omdat ik later graag een ondernemer wil worden en ik zou graag alle ervaringen rond ondernemen willen meemaken. Ik kijk vooral uit naar de city trip in Antwerpen ( tis Antwerpe wie wil daar nu ni naar toe gaan!) en ook het pimpen van kringloop kleren ( ook al doe ik het nu al een beetje).
liefs Lily"
Image

Aimée - 17 jaar

"Hallo, ik ben Aimée Vincke (17jaar) ik ben creatief, modebewust, weet heel goed wat ik wil & ben ook heel enthousiast! Ik neem deel aan dit kamp omdat ik zo graag bezig ben met MODE en graag wat dingen zou bijleren. Mijn droom is om een eigen modehuis te hebben (heel grote droom... maar dromen mag natuurlijk he "

Image

Louise - 15 jaar

"Hallo, ik ben Louise en ik ben bijna 16 jaar. Mijn droom is om later een originele kledingszaak te starten met een paar eigen ontwerpen. Het lijkt me heel interessant om deel te nemen omdat het een veelzijdig programma is om de modewereld beter te leren begrijpen."