JONGEREN KAMPEN

Ben je nog op zoek naar een kamp voor tijdens de paas- of grote vakantie? En mag het eens iets anders zijn dan het zoveelste paardrijkamp of taalbad? Dan zijn de ondernemerskampen van de Junior Argonauts misschien iets voor jou…
Fashion kamp - Jr argonauts

Fashionkamp

Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste dat je ’s ochtends denkt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw eigenzinnige kijk op mode? Dan is ons Fashion-kamp absoluut iets voor jou!


Robotkamp - Jr argonauts

Robotkamp

Ben jij gebeten door technologie? En droom jij over hoe robots en artificiële intelligentie ons leven in de toekomst kunnen verbeteren? Dan is ons Robotica-kamp zeker iets voor jou!


Trendwatching - Jr argonauts

Trendwatching

Ben jij een creatieve geest, en ben je geboeid door trends en nieuwe evoluties? Word dan één van onze futuronauten en verken samen met leeftijdsgenoten de toekomst.


Gamingkamp - Jr argonauts

Gaming-kamp

Ben je gebeten door de gaming-microbe? En barst je van de ideeën om je eigen droomgame te ontwikkelen? Samen met andere jonge gamers ga je de uitdaging aan tijdens ons eerste gaming-kamp.


The Junior Argonauts organiseren kampen voor jongeren die wel van een uitdaging houden. We vertrekken altijd vanuit de passie van jongeren, of dat nu gamen, technologie, fashion of trendwatching is.

Samen met leeftijdsgenoten, onder begeleiding van experts, krijgen de jongeren de kans om te ontdekken wie ze zijn, wat hun talenten zijn, en hoe ze die kunnen inzetten voor hun toekomst.

Wil je meer weten over Junior Argonauts? Lees dan hier meer over onze missie.