Image

Wie zijn de Junior Argonauts?

De Junior Argonauts vzw is een non-profit organisatie die jongeren helpt in hun ontdekkingstocht naar wat ze écht graag doen. Hiervoor organiseren we ondernemerskampen waarin we de zoektocht naar passie (zichzelf leren kennen), talent en ondernemerschap op een unieke manier aan elkaar koppelen.

Door onze nauwe samenwerking met het bedrijfsleven via onze zusterorganisatie The Argonauts, kunnen we de jongeren professioneel begeleiden en coachen om hun creatief en ondernemerstalent te ontwikkelen.

Tijdens deze kampen leren we hen op een ludieke en speelse manier wat het is om een bedrijfje of initiatief uit de grond te stampen. Omdat we de individuele talenten en vaardigheden centraal stellen, krijgen de jongeren voeling met de richting die ze uitwillen: expert worden of ondernemer. Indien de jongeren dit wensen, begeleiden we de jongeren na hun kamp bij de realisatie van hun ondernemers- of creatieve droom, in samenwerking met onze partners Unizo, Flanders DC, Cronos-group, The Argonauts en Technopolis.

Heb je nog bijkomende vragen? Raadpleeg onze FAQ of contacteer ons gerust!

Aarzel niet om ons te contacteren!