Blog en vlog jezelf de wereld in


Heb je de schattigste kat ter wereld, die een echte ster kan worden op Youtube? Speel je in een band die dringend wat meer online-aandacht verdient? Wil je je eigen merk lanceren? Of heb jij gewoon een goed verhaal te vertellen? Dan is het Blog- en Vlogkamp van Junior Argonauts beslist iets voor jou! Onze experts leren je hoe je een aantrekkelijk online-verhaal vertelt, met impact.


worden?


Image

Creëer je verhaal

Een week lang ga je veel fun maken, leren verwonderd te zijn, ontdekken hoe je een hype creëert, hoe je zoveel mogelijk likes verzamelt,... Experts in online-marketing, bloggers, vloggers en fotografen begeleiden je daarbij. Jongeren (12 tot 18 jaar) leren hierbij hoe je een verhaal geloofwaardig brengt, wat een beeld sterk maakt, en hoe je een aantrekkelijk filmpje maakt dat je kan delen met de wereld. 

Jouw project staat centraal

Jouw interesses en dromen staan centraal tijdens dit ondernemerskamp. Samen gaan we opzoek naar jouw talenten en interesses, en leren stippelen we samen een weg uit richting jouw unieke doel. Of dat nu een veel gelezen blog is, een eigen Youtube-kanaal, meer volgers op Instagram, of een geloofwaardige website voor je project, ... 

Onze experts uit het vak, laten jou kennis maken met fotografie, online marketing en bloggen. Hoe maak je kwaliteitsvol en krachtig beeldmateriaal? Hoe kan je deze het beste inzetten op sociale media? Deze vragen zijn voor jou op het einde van dit kamp, geen geheim meer!

Last but not least, ontwerp je jouw eigen website en leer je om jouw verhaal of product op de markt te brengen. Kortom, een ondernemerskamp voor échte doeners en durvers!

Image

Dit mag je verwachten

Workshops rond bloggen, fotografie, online marketing,...

Ontdek wie je bent en wat je verhaal is

Leer mooie beelden en filmpjes maken

Creëer je eigen website

Experts leren hoe je je verhaal of product in de markt zet

 
Image

Kostprijs

€ 495

Wat is er inbegrepen?

  • 4 overnachtingen
  • Ontbijt; lunch & avondmaal
  • Professionele begeleiding
  • Inspirerende workshops
  • Boeiende en ervaren gastspreker of bedrijfsbezoek
  • Gebruik professionele camera's

Heb je nog bijkomende vragen? Raadpleeg onze FAQ of contacteer ons gerust!


Reserveer je plek of vind meer informatie

Geen evenementen gevonden!

Interview


Veerle Windels - Mode journaliste

Ervaringen van junior argonauts


Een boost voor ons zelfvertrouwen en nieuwe echte vrienden zijn vaak vernoemde voordelen door onze junior argonauten.

Dina - 15 jaar

"We kregen veel vrijheid en de kans om nieuwe dingen bij te leren en te ontdekken. We zijn ook echt een toffe groep geworden."

Astrid - 14 jaar

"Iedereen vond er wel iets dat ze tof vonden! De ene misschien eerder het creatieve en de ander eerder het management... Naast dat was het niet zoals een gewoon kamp waar je aan alle activiteiten verplicht moet deelnemen. Hier mochten we zelf over beslissen of we al dan niet deel wouden nemen. Dit gaf een heel tof en vrij gevoel! Oooh.. nog effe een shout out naar alle monitoren, jullie waren geweldig!! "

Toon - 16 jaar

"Ik ben heel dankbaar voor de ervaring die ik heb opgedaan tijdens die week en zeker voor alle hulp die ik gekregen heb. Ik ben ook heel blij met de nieuwe vrienden die ik gemaakt heb!"