Blog en vlog met impact


Wil je van je kat een echte ster maken op Youtube? Heb jij een goed verhaal dat je wilt delen met de wereld? Speel je in een band die wat meer online-aandacht verdient? Wil je een merk helpen bouwen aan hun online verhaal? Wil jij van de wereld een betere wereld maken door influencer te worden? Dan is het blog en vlog kamp van Junior Argonauts beslist iets voor jou.


worden?


Image

Vorm jouw verhaal

Een week lang ga je veel fun maken, verwonderd worden, leer je hoe je een hype creëert, hoe je like verzamelt,... samen met experts in online-marketing, bloggers, vloggers en fotografen. Zij leren je hoe je een verhaal geloofwaardig brengt, wat een beeld sterk maakt, en hoe je een aantrekkelijk filmpje maakt dat je kan delen met de wereld. .

Breng jouw passie naar buiten

Jouw interesses en dromen staan centraal in dit kamp. Of dat nu een veel gelezen blog is, een eigen Youtube-kanaal, meer volgers op Instagram, of een geloofwaardige website voor je project,… Samen stellen we een strategie op, en leren we je de skills om dat doel te bereiken.

Image

Dit mag je verwachten

Workshops rond bloggen, fotografie, online marketing,...

Ontdek wie je bent en wat je verhaal is

Leer mooie beelden en filmpjes maken

Creëer je eigen website

Experts leren hoe je je verhaal of product in de markt zet

Image
Image

Kostprijs

€ 495

Wat is er inbegrepen?

  • 4 overnachtingen
  • Ontbijt; lunch & avondmaal
  • Professionele begeleiding
  • Inspirerende workshops
  • Boeiende en ervaren gastspreker of bedrijfsbezoek
  • Gebruik professionele camera's

Heb je nog enkele vragen? Contacteer ons gerust of neem even een kijkje op onze FAQ pagina


Reserveer je plek of vind meer informatie

Geen evenementen gevonden!

Interview


Veerle Windels - Mode journaliste

Ervaringen van junior argonauts


Een boost voor ons zelfvertrouwen en nieuwe echte vrienden zijn vaak vernoemde voordelen door onze junior argonauten.

Dina - 15 jaar

"We kregen veel vrijheid en de kans om nieuwe dingen bij te leren en te ontdekken. We zijn ook echt een toffe groep geworden."

Astrid - 14 jaar

"Iedereen vond er wel iets dat ze tof vonden! De ene misschien eerder het creatieve en de ander eerder het management... Naast dat was het niet zoals een gewoon kamp waar je aan alle activiteiten verplicht moet deelnemen. Hier mochten we zelf over beslissen of we al dan niet deel wouden nemen. Dit gaf een heel tof en vrij gevoel! Oooh.. nog effe een shout out naar alle monitoren, jullie waren geweldig!! "

Toon - 16 jaar

"Ik ben heel dankbaar voor de ervaring die ik heb opgedaan tijdens die week en zeker voor alle hulp die ik gekregen heb. Ik ben ook heel blij met de nieuwe vrienden die ik gemaakt heb!"