Toekomstige eventmanager loopt maand stage bij Junior Argonauts

Ik ben heel blij dat ik één van de eerste stagiaires van Junior Argonauts kon en mocht zijn. Ik ben een student Event-en projectmanagement aan de Arteveldehogeschool in Gent, en tijdens mijn stage heb ik zowel de event- als de projectzijde van mijn richting kunnen toepassen in de praktijk. 

Tijdens deze stage deden we eerst een scholenactie, om ons bekender te maken bij het bredere publiek. We contacteerden alle Vlaamse middelbare scholen van de grote steden, en vroegen hen of we posters en flyers mochten opsturen, die zij dan zouden ophangen en verdelen.

Na de scholenactie gingen we van start met een echt ‘project’. Het project dat ik toegewezen kreeg, was het gaming-kamp. Ik startte met het opstellen van de weekplanning en nadien het draaiboek. Tussendoor stond ik in voor het schrijven van blogposts en het aanpassen van andere pagina’s op de website van Junior Argonauts.

In het begin was het wel aanpassen aan de manier van werken. Karolien liet ons vaak vrij in de taakverdeling en het was fijn om hier zelf een zegje in te kunnen doen. Op deze manier konden we als stagiaires taken “kiezen” die op ons lijf geschreven zijn en waar we goed in zijn, of juist taken waar we beter in willen worden.

Na afloop kijk ik terug op een fijne maand waarin ik veel heb bijgeleerd en een beter zicht heb op het leven na het studeren.

-Nick Heyneman

Wil jij tijdens de zomervakantie graag een ondernemingskamp van Junior Argonauts meemaken als Monitor? Neem dan zeker hier een kijkje.