Junior Argonauts haalt samen met steden en gemeenten ondernemingszin in jong talent boven

Wij zijn ervan overtuigd dat jongeren hun eigen stad of gemeenten nog zoveel leuker kunnen maken met hun talent en ondernemingszin!

Omdat wij het super belangrijk vinden dat jullie de kans krijgen om van jongs af aan jullie passie en creatief- en ondernemerstalent optimaal te kunnen inzetten in jullie regio, breiden we samen met steden en gemeenten het Junior Argonauts aanbod uit. We gaan dus op een nieuwe manier ondernemerschap in jong talent naar boven halen.

Dit doen we door samen met steden en gemeenten een tof aanbod aan kampen en initiatieven te organiseren in hun regio. Samen met jullie gaan we dus deze zomer en hopelijk alle zomers die volgen steden en gemeenten future proof maken!  šŸ™ļø

Hoe gaan we dit doen?

Zodra jullie stad of gemeente ons heeft gecontacteerd komen we in de zomer naar jullie toe en gaan we samen aan de slag om jullie stad of gemeente een plekje van en voor jongeren te maken.

Hierbij kunnen we bijvoorbeeld samen aan de slag gaan om zelf een reƫle oplossing uit de grond te stampen voor een vraag of probleemstelling waar jullie stad of gemeente mee zit. We kunnen samen een leuke pop-up opstarten in je stad/gemeenten of we kunnen een toffe plek creƫren van en voor jongeren in jullie regio en er zijn natuurlijk nog tal van andere initiatieven en mogelijkheden.

Donā€™t worry. Wij reiken jullie de juiste tools en technieken aan om jullie dromen en ideeĆ«n voor jullie stad/gemeente werkelijkheid te maken. We zetten elk talent in en ondernemen samen.

Zo wordt jouw stad een stad voor en door jongeren geĆÆnspireerd. šŸ„°

Concreet

Deze zomer kunnen jongeren in Diksmuide, Knokke, Sint-Niklaas en Zottegem al genieten van ons aanbod aan kampen en initiatieven in steden en gemeenten! 

Wil jij nu ook dat wij in jouw stad of gemeente langskomen om deze future proof te maken? Roep jouw stad of gemeente dan op om ons te contacteren!

Wil je als bevoegdheid in jouw stad of gemeente hierover meer informatie of gewoon samen met ons de handen in elkaar slaan en de jongeren uit jouw stad/gemeente voorzien van een mooie ervaring en leermogelijkheid neem dan contact met ons op.


Written by Lana Hambrouck