Word jij monitor bij Junior Argonauts?

Monitor zijn op Junior Argonauts-kampen is een dankbare en fijne bezigheid. Dat getuigen de jongeren die afgelopen zomers meegingen als monitor op onze kampen. Termen als ‘vrienden voor het leven’, ‘beste week ooit’, ‘inspiratie’ en ‘openbloeien’ komen vaak voor als we vragen wat de monitoren nu juist onthouden van hun ervaring als monitor.

Kom ik in aanmerking?

Ben je gedreven, steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en help je graag anderen? Dan is monitor worden bij Junior Argonauts op jouw lijf geschreven! Wil jij jouw kennis delen op gebied van marketing, mode, robots en technologie of games en programmeren? Dan bieden wij jou de perfecte mogelijkheid! Geen paniek als je deze kennis niet bezit.

Hallo, ik ben Romina en ik ben monitor tijdens de J-Argonauts Ondernemingskampen. Ik vind het enorm waardevol om een jonge generatie te zien ontdekken wat ze graag doen. Zelfontplooiing en persoonlijke groei, daar hoop ik de deelnemers aan de Ondernemingskampen bij te kunnen helpen. En natuurlijk veel plezier maken :) 

Tijdens de paas-en zomervakanties organiseert Junior Argonauts steeds verschillende kampen om jongeren tussen de 13 en 18 jaar te helpen bij het ondernemen en aan te zetten tot ondernemen. Daar kan jij een onderdeel van zijn en je kan zelf wat bijleren op een fijne manier!

Ben je ouder dan 18 jaar en heb je deze paas-en/of zomervakantie nog wat tijd over? Contacteer ons dan als de bliksem.