Junior Argonauts, het duwtje in de rug voor studenten die willen ondernemen !

Ben je als ouder opzoek naar een leuk en ontspannend kamp voor jouw tiener, maar wil je eens iets anders dan de reeds gekende sportkampen of taalbaden? Of heb je het gevoel dat jouw tiener te weinig geprikkeld wordt tijdens de vakanties?  De Junior Argonauts nemen jouw jongere mee op een inspirerende trip om op een unieke manier even uit te bollen. Tijdens de ondernemerskampen vertrekt men steeds vanuit de passie van jongeren, of dat nu gamen, technologie, fashion of trendwatching is. Samen met leeftijdsgenoten, onder begeleiding van experts, krijgen de jongeren de kans om te ontdekken wie ze zijn, wat hun talenten zijn, en hoe ze die kunnen inzetten voor hun toekomst.

De Junior Argonauts laten de zin in ondernemen volledig naar bovenkomen, en motiveren jouw kind in al zijn sterktes en interesses. Door de nauwe samenwerking met het bedrijfsleven via zusterorganisatie The Argonauts, kan men de jongeren professioneel begeleiden en coachen om hun creatief- en ondernemerstalent te ontwikkelen. Indien de jongeren dit wensen, is er na het kamp de mogelijkheid om over te gaan tot realisatie van hun ondernemers- of creatieve droom, in samenwerking met partners waaronder Unizo, Flanders DC, Cronos-group, The Argonauts en Technopolis.

De ondernemerskampen spitsten zich steeds toe op actuele thema’s. We focussen op vier thema weken

Fashion-kamp: creëer je eigen modelabel

Gaming-kamp: creëer je eigen droomgame

Robot-kamp: bouw je eigen robot

– Marketing kamp: vlog & blog jezelf de wereld in

Ben je als ouder warm om jouw kind een boost aan zelfvertrouwen te geven, samen met een hoop nieuwe vrienden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of surf even verder op onze website voor meer informatie over onze missie en kampen!

Written by Jolien De Wael