Van kampen naar mondmaskers

Normaal organiseren we met Junior Argonauts ondernemerskampen voor jongeren. Nu onze kampen helaas niet kunnen doorgaan, maken we mondmaskers, om toch steun te bieden aan onze experten en tegelijk de jongeren aan te zetten om te ondernemen. Omdat wij weten dat er in deze tijden een grote vraag is naar mondmaskers, wouden we ook hier een oplossing voor bieden. 

Zo maken we van deze gelegenheid gebruik om ons uitgebreid netwerk aan creatieve, ondernemende jongeren en fashion experts in te zetten om jullie van mondmaskers te voorzien!

Door een bestelling te plaatsen help je onze Junior Argonauts experts te ondersteunen, die het nu toch ook moeilijk hebben wegens de annulatie van onze kampen en kan je tegelijk onze jonge fashionista’s mee motiveren om hun creativiteit, passie en talent te laten zien! 🙌

Ben je zelf benieuwd naar onze mondmaskers en wil je er graag bestellen, surf dan even verder richting onze bestelpagina en ontdek ons aanbod.

Deel ook gerust ons engagement via jouw netwerk/sociale media om anderen een handje te helpen bij hun zoektocht naar mondmaskers.

Spread the word! 📣

Written by Lana Hambrouck