We mogen op kamp!

De beslissing is gevallen: we mogen op kamp! 😁

Jongeren willen zich ontwikkelen, ze willen erop uit, nieuwe dingen ontdekken en nieuwe vrienden maken en hier staan wij bij Junior Argonauts ook helemaal achter!

Wij willen jongeren helpen om hun talent en passie te ontdekken en hen ondersteunen om hun ondernemingszin en creativiteit aan te wakkeren.

Jongeren hebben nood aan sociaal contact en dat was nu met het coronavirus erg lastig. Wij zijn dan ook dolenthousiast dat de overheid heeft beslist dat onze zomerkampen mogen doorgaan. Zo kunnen wij ons weer volop inzetten om jongeren future-proof te maken en kunnen jullie opnieuw genieten van ons aanbod.

Nieuwtjes 📣

Maar als jonge ondernemers hebben natuurlijk de laatste tijd niet stil gezeten! Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben staken wij de handen uit de mouwen en zijn we samen met onze creatieve jongeren aan de slag gegaan om mondmaskers te maken, te verdelen en te verkopen.

Omdat we merkten dat we jongeren kunnen ondersteunen in hun ondernemingszin, hebben we ook besloten om hier verder mee te gaan en zijn we druk bezig om de jongeren van een platform te voorzien voor al hun creatieve zelfgemaakte producten.

Een heel toffe afwisseling naast de zomerkampen. Je vindt ons aanbod aan kampen voor deze zomer hier terug. We zijn in blijde verwachting om jongeren opnieuw een fijne tijd te bezorgen en te leren kennen.

In tijden van Corona gelden soepelere voorwaarde. De annulatievoorwaarden zijn verzachtend!

Hopelijk zijn jullie even enthousiast over de toekomst als wij.

Belangrijk: Omwille van Covid-19 gelden soepelere annulatie voorwaarden. Je kan kosteloos annuleren twee weken voor de start van het kamp.