BOUW JE EIGEN ROBOT


Ben jij gebeten door technologie? En droom jij over hoe robots en artificiële intelligentie ons leven in de toekomst kunnen verbeteren? Dan is ons Robotkamp zeker iets voor jou!

 

Wil je ons boeken voor een superkamp in jouw bedrijf, stad of gemeente?

Klik hier!


Robots maken om


Image

De toekomst van robots

Hierbij leren we jullie niet alleen een robot te programmeren, we tonen jullie ook hoe jullie met robotica écht meerwaarde kunnen creëren in de samenleving. We gaan er geen doekjes om winden, kunstmatige intelligentie is de toekomst.

So let's do this! 

Ideeontwikkeling

Een uitvinder kan pas écht succesvol zijn, als zijn idee ook verkoopbaar is. Daarom begeleiden experts jullie bij het uitwerken van jullie unieke idee tot een echt businessplan. Jullie gaan nadien samen met hen aan de slag om jullie verhaal naar de buitenwereld te brengen. Tijdens dit kamp leren jullie dus niet enkel een gepersonaliseerde robot te maken, maar ook om deze op de juiste manier in de markt te plaatsen. 

Image

Dit mogen jullie verwachten

Ontdek alles over kunstmatige intelligentie en robotica.

Ga zelf aan de slag en ontwerp en bouw je eigen robot.

Programmeer je eigen robot.

Jullie worden bijgestaan door echte experts die jullie alles over robotica zullen vertellen!

Dit alles en nog veel meer leuke activiteiten :)

Image


Heb je nog bijkomende vragen? Raadpleeg onze FAQ of contacteer ons gerust!


 

Belangrijk: Het kamp gaat door bij minimum 10 deelnemers.

 

Dit kamp wordt samen met Fyxxi (www.fyxxi.be) georganiseerd. Fyxxi is een lab met begeleide workshops voor kinderen en jongeren en is ondernemend aan de slag met nieuwe technologie. Bij Fyxxi vind je een ruimte vol innovatieve hardware, software en apps. Fyxxi organiseert eveneens workshops voor het onderwijs (In Gent, in Leuven en op vraag).

 

Reserveer je plek of vind meer informatie

Geen evenementen gevonden!

TeaserErvaringen van junior argonauts


Een boost voor ons zelfvertrouwen en nieuwe echte vrienden zijn vaak vernoemde voordelen door onze junior argonauten.

Dina - 15 jaar

"We kregen veel vrijheid en de kans om nieuwe dingen bij te leren en te ontdekken. We zijn ook echt een toffe groep geworden."

Astrid - 14 jaar

"Iedereen vond er wel iets dat ze tof vonden! De ene misschien eerder het creatieve en de ander eerder het management... Naast dat was het niet zoals een gewoon kamp waar je aan alle activiteiten verplicht moet deelnemen. Hier mochten we zelf over beslissen of we al dan niet deel wouden nemen. Dit gaf een heel tof en vrij gevoel! Oooh.. nog effe een shout out naar alle monitoren, jullie waren geweldig!! "

Toon - 16 jaar

"Ik ben heel dankbaar voor de ervaring die ik heb opgedaan tijdens die week en zeker voor alle hulp die ik gekregen heb. Ik ben ook heel blij met de nieuwe vrienden die ik gemaakt heb!"