Bouw je eigen robot


Ben jij gebeten door technologie? En droom jij over hoe robots en artificiële intelligentie ons leven in de toekomst kunnen verbeteren? Dan is ons Robotica-kamp zeker iets voor jou!

Robots maken om


Image

De toekomst van robots

Hierbij leren we jongeren (12 tot 18 jaar) niet alleen een robot te programmeren, we tonen je ook hoe je met robotica écht meerwaarde kan creëren in de samenleving. We kunnen er geen doekjes omwinden, kunstmatige intelligentie is de toekomst. Zo kan je mensen helpen bij het uitvoeren van taken, of bij het nemen van beslissingen. 

Idee ontwikkeling

Maar een uitvinder kan pas écht succesvol zijn, als zijn idee ook verkoopbaar is. Daarom begeleiden experts je bij het uitwerken van jouw unieke idee tot een echt businessplan. Samen met hen ontwikkel je jouw story, zodat iedereen jou én je geweldige idee leert kennen.

Image

Dit mag je verwachten

We gaan op zoek naar jouw passie en talenten

Deepak Mehta, strateeg bij Technopolis, geeft een inleiding over de mogelijkheden van robotica en artificiële intelligentie.

Hans Claeys van Future Generation leert je op zoek te gaan naar jezelf, en je passies aan de hand van het Keuzekompas.

Tijdens een workshop van The Argonauts leer je een creatief idee uitwerken, en vertalen naar een businessmodel.

Raspberry Pie leert ons programmeren.

Image
Image

Kostprijs

€ 495

Wat is er inbegrepen?

  • 4 overnachtingen
  • Ontbijt; lunch & avondmaal
  • Professionele begeleiding
  • Inspirerende workshops
  • Boeiende en ervaren gastspreker of bedrijfsbezoek
  • Materialen


Heb je nog bijkomende vragen? Raadpleeg onze FAQ of contacteer ons gerust!


Reserveer je plek of vind meer informatie

Geen evenementen gevonden!

TeaserErvaringen van junior argonauts


Een boost voor ons zelfvertrouwen en nieuwe echte vrienden zijn vaak vernoemde voordelen door onze junior argonauten.

Dina - 15 jaar

"We kregen veel vrijheid en de kans om nieuwe dingen bij te leren en te ontdekken. We zijn ook echt een toffe groep geworden."

Astrid - 14 jaar

"Iedereen vond er wel iets dat ze tof vonden! De ene misschien eerder het creatieve en de ander eerder het management... Naast dat was het niet zoals een gewoon kamp waar je aan alle activiteiten verplicht moet deelnemen. Hier mochten we zelf over beslissen of we al dan niet deel wouden nemen. Dit gaf een heel tof en vrij gevoel! Oooh.. nog effe een shout out naar alle monitoren, jullie waren geweldig!! "

Toon - 16 jaar

"Ik ben heel dankbaar voor de ervaring die ik heb opgedaan tijdens die week en zeker voor alle hulp die ik gekregen heb. Ik ben ook heel blij met de nieuwe vrienden die ik gemaakt heb!"