Analoog fotograferen | 1 tot 5 april | Gent | 14 – 18 jaar

Hey fotografie-fanaten! Bij ons analoog fotografiekamp draait alles om 'echte' fotografie. Geen snel-klikken met je telefoon, maar bewuste, gave foto's maken met analoge camera's.

Bij Broei.lab, midden in Gent, duiken we in de wereld van analoge fotografie. Leer het 'ouderwetse' plezier van filmrollen, donkere kamers en 'hands-on' foto-ontwikkeling. We snuffelen rond in de stad, vol met vette fotomomenten van historische gebouwen tot coole straattaferelen. Het is een trip terug in de tijd met een unieke stempel op je eigen foto's. Geen 'point-and-shoot' dus, maar bewust 'click-and-create'! Kruip samen met ons de donkere kamer in en (her)ontdek de vintage vibe van analoge fotografie.

Waarom zou je voor dit kamp kiezen?

Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!

Unieke kamplocatie

Dit modekamp in Gent zal plaatsvinden in BROEI, een doe- en denkplek in Gent. BROEI is een open huis waar jongeren hun passies kunnen vinden, ontwikkelen en onderzoeken. 

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Praktisch

Dit is een kamp zonder overnachtingen. Het kamp vindt plaats in BROEI te Gent, van maandag 1 tot en met vrijdag 5 april 2024, telkens van 9u tot 17u. Het adres is Nieuwland 69, 9000 Gent.

De investering voor dit kamp is 325 euro.

Je brengt zelf je eigen picknick, koekje, fruit en water mee.

Voor wie?

Creatievelingen tussen 14 en 18 die klaar zijn om een analoge camera vast te pakken en 'ouderwetse ' filmrolletjes te ontwikkelen.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen.In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉)

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Inschrijven

Analoog fotograferen | 1 tot 5 april | Gent (zonder overnachting) 325
Available Plaatsen: 20
Het Analoog fotograferen | 1 tot 5 april | Gent (zonder overnachting) ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

apr 01 - 05 2024

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€325.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Geen overnachting,
Paasvakantie week 1 | 1 - 5 april 2024
BROEI

Locatie

BROEI
Nieuwland 69, 9000 Gent
Website
https://www.broei.be/

Locatie 2

Gent
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
INSCHRIJVEN
× Heb je een vraag? Stel ze hier