Bouw je eigen robot | zonder overnachting | 23-27 augustus | Wachtebeke

Samen met JUNIOR ARGONAUTS organiseren wij een robotkamp voor kinderen tussen 7 en 14 jaar. Ben jij gebeten door technologie? En droom jij over robots en artificiële intelligentie? Dan is het robotkamp zeker iets voor jou!

>>> Ga zelf aan de slag: ontwerp, bouw en programmeer jouw eigen robot!

(het gamekamp werd omgetoverd in robotkamp omdat anders elke deelnemer over een eigen laptop gedurende de volledige week zou moeten kunnen beschikken. Iets wat niet iedereen gegeven is…. .)

Een eigen robot maken en programmeren, hoe cool is dat? Ontdek de kneepjes van het vak en wordt een echte robot expert! De monitoren tonen ook hoe robotica in de maatschappij een meerwaarde kan betekenen.

Hier vind je de praktische informatie, wil je meer weten over wat we allemaal gaan doen? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina!

Waar?

De Kring, Kerkstraat – Wachtebeke

Voor wie?

7- 14 jaar

Prijs

150 €/ week/ kind

Inschrijving

Inschrijvingen via de website van de gemeente: https://reservaties.wachtebeke.be

Praktische info

Inschrijven voor de extra kampweken kan vanaf maandag 31/05* om 20:00u (https://reservaties.wachtebeke.be) volgens het huidig retributiereglement. Indien je reeds was ingeschreven voor een andere gemeentelijk georganiseerde kampweek, kan je eenvoudig wisselen. Schrijf eerst in voor het nieuwe kamp en annuleer nadien je eerdere reservatie (via mail aan jeugddienst@wachtebeke.be). Zo ben je zeker van een plaats en hebben wij een duidelijk overzicht op de vrijgekomen plaatsen.

Datum

aug 23 2021 - aug 27 2021

Tijd

09:00 - 16:00

Kosten

150 €/ week/ kind

Meer info

Read More
Categorie
INSCHRIJVEN