Break a leg tijdens ons Toneelkamp | 1 tot 5 juli | Cadzand (met overnachting) | 9 – 12 jaar

Hey theaterliefhebber in spe! Ben jij helemaal klaar om het nieuwste lid te worden van de backstage crew? Of ben je een echte acteur in wording? Breng dan samen met Junior Argonauts je passie voor theater en podiumkunsten tot leven te brengen tijdens een onvergetelijke week vol creativiteit, spel en plezier.


Image

Sta je graag in de spotlights? Samen met doorgewinterde theaterfanaten en creatieve geesten duiken we in een bestaand theaterstuk en geven er onze eigen draai aan. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl we ons onderdompelen in improvisatie-oefeningen en expressie-spelletjes.
Maar wacht, ben jij meer iemand die liever werkt achter de coulissen? Ook voor jou hebben we een podium! Ontwerp kostuums, bouw decors, maak affiches,... uitdagingen genoeg. 

Het hoogtepunt van onze reis door de wereld van theater? Het eindresultaat, natuurlijk! Dat eindresultaat laten we zien aan een publiek van nieuwsgierige ouders.

Voor jonge toneelenthousiastelingen tussen 9 en 12 jaar jaar oud, of voor de nieuwsgierigen die graag ontdekken wat theater allemaal te bieden heeft, dit kamp is de plek waar jouw verhaal begint. Ben jij klaar om te schitteren?


Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?

Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!


Unieke kamplocatie

Voor dit modekamp trekken we naar Cadzandië, een locatie vol verborgen hoekjes en plekjes. Zo vind je er kleine hoekjes en grote grasweides, zalen met zicht op de velden of op de tuin, ... Kortom, alles wat onze deelnemers nodig hebben om er een topkamp van te maken. Bovendien ligt het domein op een steenworp van het strand en de zee. Wat natuurlijk mooi meegenomen is.


Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!


Ik wil moni worden!
3 jongeren staan aan een tafel vol papier iets uit te knippen

Praktisch

Dit kamp is met overnachting en vindt plaats op het domein Cadzandië te Cadzand, van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli 2024. We gaan maandag om 9u van start en op vrijdag nemen we om 17u weer afscheid. Het adres is Vierhonderdpolderdijk 10, 4506 HL Cadzand, Nederland.

De investering voor dit kamp is 495 euro.

Voor wie?

Voor jongeren tussen 9 en 12 jaar die klaar zijn om te schitteren op het podium en de creatieve breinen tussen 9 en 12 jaar die liever achter de schermen werken.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de kinderen en jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.


Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉).

Twijfel je of dit kamp iets voor jou is? Dan kan je de eerste dag gratis meedoen. Vind je het toch leuk, dan kan je de rest van de dagen aansluiten. Wil je niet blijven slapen? Er is voor elk kamp met overnachting ook eenzelfde kamp voorzien zonder overnachting.

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. 
Wens je een factuur, vermeld dan bij de inschrijving je btw-gegevens.


Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Datum

jul 01 - 05 2024
Verlopen!

Kostprijs (contacteer ons voor sociaal tarief)

€495.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Met overnachting,
Zomer week 1 | 1 - 5 juli 2024

Locatie

Cadzand (Nederland)

Locatie 2

Cadzandië (Nederland)
Vierhonderdpolderdijk, 4506 HL Cadzand, Nederland
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
× Heb je een vraag? Stel ze hier