Crea en koken | 1 tot 5 juli | Cadzand (met overnachting) | 9 – 12 jaar

Hey creatieve fijnproever, welkom bij ons superleuke kamp voor jonge smaakmakers en knutselwonders tussen 9 en 12 jaar! Het is dé place-to-be om jouw creativiteit te laten sprankelen, zowel op schildersdoek als in de keuken.

Ontdek de wereld van beroemde kunstenaars zoals Van Gogh en laat je inspireren! Tijdens onze crea-uurtjes maken we kunst in dezelfde stijl als de grote meesters. We gebruiken verf, penselen en andere creatieve tools om onze eigen kunstwerken te maken.


En dan, tijd om onze innerlijke kookkunsten te laten schitteren! Onder begeleiding van experts leren we hoe we een menu moeten volgen en tillen we onze keukenskills naar een hoger niveau. We experimenteren met smaken, mixen ingrediënten en maken onze eigen lekkernijen. En het leukste? Na afloop smikkelen we onze heerlijke creaties lekker op!

Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?

Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!

Unieke kamplocatie

Voor dit modekamp trekken we naar Cadzandië, een locatie vol verborgen hoekjes en plekjes. Zo vind je er kleine hoekjes en grote grasweides, zalen met zicht op de velden of op de tuin, ... Kortom, alles wat onze deelnemers nodig hebben om er een topkamp van te maken. Bovendien ligt het domein op een steenworp van het strand en de zee. Wat natuurlijk mooi meegenomen is.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Praktisch

Dit kamp is met overnachting en vindt plaats op het domein Cadzandië te Cadzand, van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juli 2024. We gaan maandag om 9u van start en op vrijdag nemen we om 17u weer afscheid. Het adres is Vierhonderdpolderdijk 10, 4506 HL Cadzand, Nederland.

De investering voor dit kamp is 515 euro.

Voor wie?

Voor creatieve fijnproevers tussen 9 en 12 jaar is deze combo van knutselen en koken hét gedroomde kamp.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen.In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉)

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Inschrijven

Crea en koken | 1 tot 5 juli | Cadzand (met overnachting) 515
Available Plaatsen: 16
Het Crea en koken | 1 tot 5 juli | Cadzand (met overnachting) ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

jul 01 - 05 2024

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€515.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Met overnachting,
Zomer week 1 | 1 - 5 juli 2024

Locatie

Cadzand (Nederland)

Locatie 2

Cadzandië (Nederland)
Vierhonderdpolderdijk, 4506 HL Cadzand, Nederland
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
INSCHRIJVEN
× Heb je een vraag? Stel ze hier