Creëer je eigen game in Scratch | 12 tot 16 augustus | Kortrijk (met overnachting) | 11 – 18 jaar

Ben jij een fervente gamer? En zou je het fantastisch vinden om eens zelf het computerspel van je dromen te creëren? Dan is onze Gamekamp helemaal jouw ding!


Game je graag? Dan weet je vast hoe fijn het is om met spellen als Fortnite of Call of Duty achter de computer weg te duiken en je helemaal te verliezen in die andere wereld. En misschien droom je soms over die ene game die enkel in jouw fantasie bestaat. Tijdens dit kamp leren wij je hoe je die game zelf kan maken!

Samen met onze experts bedenk je eerst een goed scenario en een concrete visie voor jouw game. Heb je graag actie? Of zijn fantasy games meer jouw ding? Samen bekijken we wat mogelijk is en wat de volgende stappen zijn om je game te ontwikkelen.
Wanneer je scenario op punt staat, is het tijd om te beginnen bouwen aan je game. Dat doen we met het programma Scratch. Nog geen voorkennis? No worries, we leggen je uit hoe het werkt. Heb jij wel al voorkennis? Top, misschien kun je dan ook al een moeilijkere feature inbouwen! Dankzij Scratch kan elke deelnemer een volledig eindproduct afleveren – genoeg ruimte dus om te experimenteren. We sluiten het kamp af met een finale show, waar de deelnemers hun game kunnen tonen.

Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?

Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!

Unieke kamplocatie

Voor dit game-kamp trekken we naar Hangar K in Kortrijk. Hangar K verenigt alles wat digitaal en hip is. In deze innovatieve co-workingspace hebben veel start-ups uit de digitale en gaming-sector hun kantoor. Hét walhalla dus voor jongeren die dromen van een toekomst als game developer. Geen toeval dat we onze Game-kampen hier laten doorgaan. Overnachten doen onze deelnemers in Hostel Groeninghe, een eigentijdse en gezellige jeugdherberg.Ben jij pro?Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!


Ik wil moni worden!
3 jongeren staan aan een tafel vol papier iets uit te knippen

Praktisch

Dit kamp is met overnachting en vindt plaats in Hangar K te Kortrijk, van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus 2024. We gaan maandag om 9u van start en op vrijdag nemen we om 17u weer afscheid. Het adres is Hangar K, Nelson Mandelaplein 2, 8500 Kortrijk.

De investering voor dit kamp is 495 euro.

Voor wie?

Voor toekomstige game-ontwikkelaars van 11 tot 18 jaar die willen creëren, innoveren en de gaming industrie op zijn kop willen zetten.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen.In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.


Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉)


Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Inschrijven

Creëer je eigen game in Scratch | 12 tot 16 augustus | Kortrijk (zonder overnachting) 495
Available Plaatsen: 14
Het Creëer je eigen game in Scratch | 12 tot 16 augustus | Kortrijk (zonder overnachting) ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

aug 12 - 16 2024

Kostprijs (contacteer ons voor sociaal tarief)

€495.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Met overnachting,
Zomer week 7 | 12 - 16 augustus 2024

Locatie

Hangar K
Hangar K, Nelson Mandelaplein 2, 8500 Kortrijk

Locatie 2

Kortrijk
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
INSCHRIJVEN
× Heb je een vraag? Stel ze hier