groepsfoto met 5 jongeren die hun creaties tonen tijdens modekamp momu 3

Creëer je eigen modelabel | 10 tot 14 april 2023 | Wichelen

De droom van elke fashionista!

Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste wat je ’s ochtends denkt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw kijk op mode? Dan is ons Fashionkamp absoluut iets voor jou! Samen met andere fashionaddicts stamp je je eigen modelabel uit de grond met duurzaam en ecologisch materiaal.

Ons Modekamp is dé droom voor jongeren die bezig zijn met fashion, en graag hun eigen ideeën willen uitwerken. Onder begeleiding van experts uit de mode-industrie werk je zelf je eigen modelabel uit. Van vaag idee, tot een concreet kleidingstuk in je kast.

Omdat de huidige Mode-industrie enorm vervuilend is, leggen we de nadruk tijdens dit kamp enorm op duurzaamheid. We geloven dat circulaire economie dé toekomst is, en gaan dan ook gebruik maken van tweedehands stoffen en overstock van toffe merken om een nieuwe kledinglijn op de markt te breken ment een eigen touch.

Omdat we tijdens onze kampen ook ondernemerschap zeer belangrijk vinden, laten we ook zien hoe de mode-industrie werkt, en hoe je een eigen merk in de markt kan zetten. Hoe kan je jezelf onderscheiden van andere labels, en hoe kun je online en offline in de kijker werken? Met hulp van experts zal je hier alles over leren.
Op het einde van deze interessante week tonen we onze creaties aan de buitenwereld.

Voor zowel de creatieve als de commerciële kant van jouw ideeën, staan er ervaren begeleiders klaar om jou te helpen en om hun kennis met je te delen.

Unieke kamplocatie

Het modekamp in Wichelen zal plaatsvinden in Wichelen. In deze unieke locatie is creativiteit steeds dichtbij, en we zitten er ook aan de bron voor onze herbruikbare en duurzame materialen.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. 

Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. En met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep.

Kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Praktisch

Het kamp vindt plaats in het Texture-museum te Kortrijk, van maandag 10 tot en met vrijdag 14 april 2023, telkens van 9u tot 16u.

Je brengt zelf je eigen picknick, koekje, fruit en water mee.

Voor wie?

Jongeren van 12 tot 15 jaar met een hart voor mode en ondernemen.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we paaskampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Datum

apr 10 - 14 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€150.00

Locatie

Wichelen
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen

Andere Organisatoren

COSH!
COSH!
Website
https://cosh.eco/nl/
Cronos
Cronos
Telefoon
+03 450 80 30
Website
https://cronos-groep.be/
Mertens
Mertens
Website
https://www.mertens-servicecenter.be/

Vaste partner voor onze MODE kampen. Zij helpen ons met naaimachines en toebehoren

Kiezen voor talent
Kiezen voor talent
Website
https://www.kiezenvoortalent.be/

Op elk kamp doen we een talentenworkshop met de talentenkaarten van Luk De Wulf

× Heb je een vraag? Stel ze hier