Creëer je eigen modelabel | 20 tot 25 augustus 2023 | Amsterdam

De droom van elke fashionista!

Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste wat je ’s ochtends denkt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw kijk op mode? Dan is ons Fashionkamp absoluut iets voor jou! Samen met andere fashionaddicts stamp je je eigen modelabel uit de grond met duurzaam en ecologisch materiaal.

Voor het eerste een modekamp in de modestad Amsterdam met als doel innovatie naar België te brengen en de jongeren extra te inspireren. Dankzij de kennis van COSH!, een platform die duurzame mode concepten samenbrengt, kunnen we zorgen voor een mooi inhoudelijke projectweek.

Ons Modekamp is dé droom voor jongeren die bezig zijn met fashion, en graag hun eigen ideeën willen uitwerken. Onder begeleiding van experts uit de mode-industrie werk je zelf je eigen modelabel uit. Van vaag idee, tot een concreet kledingstuk in je kast.

Omdat de huidige Mode-industrie enorm vervuilend is, leggen we de nadruk tijdens dit kamp enorm op duurzaamheid. We geloven dat circulaire economie dé toekomst is, en gaan dan ook op zoek naar herbruikbare materialen in kringloopwinkels om onze collectie te maken. Bovendien mogen we ook stofresten van andere mode-labels gebruiken.

Omdat we tijdens onze kampen ook ondernemerschap zeer belangrijk vinden, laten we ook zien hoe de mode-industrie werkt, en hoe je een eigen merk in de markt kan zetten. Hoe kan je jezelf onderscheiden van andere labels, en hoe kun je online en offline in de kijker werken? Met hulp van experts via het netwerk van COSH! leer je hier alles over.
Op het einde van deze interessante week tonen we onze creaties aan de buitenwereld.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. 

Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. En met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep.

Kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Praktisch

We vertrekken zondagnamiddag 20 augustus vanuit Antwerpen Centraal station en komen vrijdagavond 25 augustus terug met de trein vanuit Amsterdam. Overnachten doen we in Meiniger Hotel.

Deelnemen kost 845 euro. Deze prijs is inclusief overnachten, foodkost, transport vanuit Antwerpen met de trein en terug, gebruik van fietsen, materiaal en professionele begeleiding. Let op: als je niet vanuit België vertrekt vervalt de transportkost (neem hiervoor contact met ons op)

Het kamp vindt plaats van zondagmiddag 20 tot vrijdagavond 25 augustus 2023. Exacte vertrekuren volgen nog op basis van treinschema’s.

Voor wie?

Jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar met een hart voor mode en ondernemen.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via het formulier hierna. 

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Inschrijven

Modekamp in Amsterdam, zomer W8 845
Available Plaatsen: 20
Het Modekamp in Amsterdam, zomer W8 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

aug 20 - 25 2023

Tijd

16:00 - 21:00

Kosten

€845.00
Categorie
COSH!

Contactpersoon

COSH!
Website
https://cosh.eco/nl/
INSCHRIJVEN