Groepsfoto met 6 jongeren die hun creaties showen

Creëer je eigen modelabel | 7 tot 9 augustus 2023 | Diksmuide

De droom van elke fashionista!

Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste wat je ’s ochtends denkt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw kijk op mode? Dan is ons Fashionkamp absoluut iets voor jou! Samen met andere fashionaddicts stamp je je eigen modelabel uit de grond met duurzaam en ecologisch materiaal.

Voor het eerste een modekamp in de Diksmuide met als doel innovatie naar België te brengen en de jongeren extra te inspireren. Dankzij de kennis van COSH!, een platform die duurzame mode concepten samenbrengt, kunnen we zorgen voor een mooi inhoudelijke projectweek.

Ons Modekamp is dé droom voor jongeren die bezig zijn met fashion, en graag hun eigen ideeën willen uitwerken. Onder begeleiding van experts uit de mode-industrie werk je zelf je eigen modelabel uit. Van vaag idee, tot een concreet kledingstuk in je kast.

Omdat de huidige Mode-industrie enorm vervuilend is, leggen we de nadruk tijdens dit kamp enorm op duurzaamheid. We geloven dat circulaire economie dé toekomst is, en gaan dan ook op zoek naar herbruikbare materialen in kringloopwinkels om onze collectie te maken. Bovendien mogen we ook stofresten van andere mode-labels gebruiken.

Omdat we tijdens onze kampen ook ondernemerschap zeer belangrijk vinden, laten we ook zien hoe de mode-industrie werkt, en hoe je een eigen merk in de markt kan zetten. Hoe kan je jezelf onderscheiden van andere labels, en hoe kun je online en offline in de kijker werken? Met hulp van experts via het netwerk van COSH! leer je hier alles over.
Op het einde van deze interessante week tonen we onze creaties aan de buitenwereld.

 

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. 

Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. En met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep.

Kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Praktisch

Het kamp vindt plaats van maandag 7 tot vrijdag 9 augustus 2023.

Voor wie?

Jongeren van 11 tot 15 jaar met een hart voor mode en ondernemen.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben. Vul in via het formulier hierna wat voor jou haalbaar is om te betalen, dit kan via de comments.

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be of bel ons 0479358416 (Whatsapp kan ook).

Datum

aug 07 - 09 2023
Verlopen!

Tijd

16:00 - 21:00

Locatie

Diksmuide
Sportcomplex De Pluimen
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen

Andere Organisatoren

Fashion for Good
Fashion for Good
Telefoon
+31 20 261 9680
Website
https://fashionforgood.com/
COSH!
COSH!
Website
https://cosh.eco/nl/
Kiezen voor talent
Kiezen voor talent
Website
https://www.kiezenvoortalent.be/

Op elk kamp doen we een talentenworkshop met de talentenkaarten van Luk De Wulf

Mertens
Mertens
Website
https://www.mertens-servicecenter.be/

Vaste partner voor onze MODE kampen. Zij helpen ons met naaimachines en toebehoren

× Heb je een vraag? Stel ze hier