Creëer je eigen modelabel | Unieke kamplocatie: MoMu | 3 tot 7 april 2023 | Antwerpen

De droom van elke fashionista!

Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste wat je ’s ochtends denkt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw kijk op mode? Dan is ons Fashionkamp absoluut iets voor jou! Samen met andere fashionaddicts stamp je je eigen modelabel uit de grond met duurzaam en ecologisch materiaal.

Ons Modekamp is dé droom voor jongeren die bezig zijn met fashion, en graag hun eigen ideeën willen uitwerken. Onder begeleiding van experts uit de mode-industrie werk je zelf je eigen modelabel uit. Van vaag idee, tot een concreet kleidingstuk in je kast.

Omdat de huidige Mode-industrie enorm vervuilend is, leggen we de nadruk tijdens dit kamp enorm op duurzaamheid. We geloven dat circulaire economie dé toekomst is, en gaan dan ook op zoek naar herbruikbare materialen in kringwinkels om onze collectie te maken. Bovendien mogen we ook stofresten van andere mode-labels gebruiken.

Omdat we tijdens onze kampen ook ondernemerschap zeer belangrijk vinden, laten we ook zien hoe de mode-industrie werkt, en hoe je een eigen merk in de markt kan zetten. Hoe kan je jezelf onderscheiden van andere labels, en hoe kun je online en offline in de kijker werken? Met hulp van experts zal je hier alles over leren.
Op het einde van deze interessante week tonen we onze creaties aan de buitenwereld.

Unieke kamplocatie

Het modemuseum te Antwerpen is ‘the place to be’ voor dit creatieve modekamp. Hoe cool is het om je laten inspireren door de collecties die je in het museum kan bewonderen?

Natuurlijk staat er een rondleiding in het museum op het programma en mag je je eigen mode-identiteit onderzoeken, tijdens een workshop in de bib van het museum. De MoMu fashion & sustainability walk biedt je een ander perspectief op mode en toont je hoe duurzaamheid doorheen de Antwerpse mode en geschiedenis verweven zit.

Professionele ondersteuning

Voor zowel de creatieve als de commerciële kant van jouw ideeën, staan er ervaren begeleiders klaar om jou te helpen en om hun kennis met je te delen.

Praktisch

Dit is een kamp zonder overnachtingen. Deelnemen kost 295 euro voor 5 dagen. Het kamp vindt plaats in het MoMu in Antwerpen, van maandag 3 tot en met vrijdag 7 april 2023, telkens van 9 uur tot 17 uur.

Voor wie?

Jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar met een hart voor mode en ondernemen.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via het formulier hierna. 

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Inschrijven

Modekamp in Modemuseum Antwerpen 495
Available Plaatsen: 20
Het Modekamp in Modemuseum Antwerpen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

apr 03 - 07 2023

Tijd

09:00 - 17:00

Kosten

€295.00

Locatie

Modemuseum Antwerpen
Categorie
Momu

Contactpersoon

Momu
Telefoon
+32 (0) 3 470 2770
Email
info@momu.be
Website
https://www.momu.be/nl/
INSCHRIJVEN