Creëer je eigen modelabel | zonder overnachting | 2-4 november | Wervik

Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste wat je ‘s ochtends denkt?
Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw kijk op mode?
Dan is ons fashionkamp absoluut iets voor jou!
Samen met andere fashionistas stamp je je eigen modelabel uit de grond
aan de hand van duurzaam en ecologisch materiaal

Fashion

Drie dagen lang gaan jullie aan de slag om een eigen collectie te ontwerpen. Jullie maken gebruik van tweedehands stoffen en overstockstoffen uit de mode-industrie merken om een nieuwe kledinglijn op de markt te brengen met jouw eigen touch! 

Ondernemen

Fashion is vandaag veel meer dan kleren maken alleen. Experts uit de mode- en marketingwereld leren jullie hoe jullie een merk creëren en hoe jullie dat best in de markt zetten. Naast ons atelier en creatieve mensen moeten jullie verder denken… Hoe starten aan de productie? Wat hebben jullie daarvoor nodig en hoe gaan jullie te werk? Eenmaal het kledingstuk er is moet er gedacht worden aan hoe jullie het gaan bekend maken en hoe jullie het gaan verdelen. 

Sustainable

We werken voor onze fashionkampen steeds samen met partners die duurzaam ondernemen uitdragen. We slaan de handen in elkaar met o.a. Anne Nagels van RE°invented, Soraya Wancour van Studio AMA, Saar Swinters van Saar Swinters en de lokale Kringwinkels.

We willen jullie sensibiliseren om duurzaam om te gaan met de overvolle kleerkast. We laten jullie kennismaken met ondernemingen, merken en winkels die zich focussen op slow fashion en duurzaam ondernemen. Geïnspireerd door die leuke ideeën, vliegen we in de stoffen en leren we ontwerpen, patronen tekenen en naaien. Onze modecollectie kunnen we creëren met overstockstoffen uit de stoffenindustrie en kledij uit de Kringwinkel.

Hier vind je de praktische informatie, wil je meer weten over dit creatieve ondernemerskamp? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina!

Waar?

STADSHAL OOSTHOVE
Speiestraat 32,
8940 Wervik

Voor wie?

Jongens en meisjes geboren tussen 1-1-2003 en 31-12-2009

Nuttige informatie

Het kamp gaat door van 9u00 tot 16u00 en kost €50.
Zelf te voorzien: drank, lunchpakket en tussendoortjes.
Junior Argonauts voorziet alle materialen en naaibenodigdheden. Heb je echter zelf een naaimachine en fournituren of stoffen of oude kledij op overschot, mag je die zeker meebrengen.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link: https://webshopwervik.recreatex.be/Activities/Detail

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Datum

nov 03 - 05 2021
Verlopen!

Kosten

€50.00

Meer info

Meer info

Locatie

Stadshal Oosthove
Speiestraat 32, 8940 Wervik
Categorie
Meer info