Externaat (zonder overnachting) – Diksmuide – Sportcomplex De Pluimen – Fashionkamp: Creëer je eigen modelabel | 9-11 augustus

Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste dat je ‘s ochtends denkt?
Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw kijk op mode?

Dan is ons Fashion-kamp absoluut iets voor jou!

Samen met andere fashionista’s stamp je je eigen modelabel uit de grond
aan de hand van duurzaam en ecologisch materiaal

Fashion

Een week lang gaan jullie aan de slag om een eigen collectie te ontwerpen. Jullie maken gebruik van tweedehands stoffen en overstock van toffe merken om een nieuwe kledinglijn op de markt te brengen met jouw eigen touch!

Ondernemen

Fashion is vandaag veel meer dan kleren maken alleen. Experts uit de mode- en marketingwereld leren jullie hoe jullie een merk creëren en hoe jullie dat best in de markt zetten. Naast ons atelier en creatieve mensen moeten jullie verder denken… Hoe starten aan de productie? Wat hebben jullie daarvoor nodig en hoe gaan jullie te werk? Eenmaal het kledingstuk er is moet er gedacht worden aan hoe jullie het gaan bekend maken en hoe jullie het gaan verdelen.

Sustainable

We willen jullie sensibiliseren om duurzaam om te gaan met de overvolle kleerkast. De eerste dag starten we direct met een coole Fashion tour samen met B.Right waar we het verhaal achter slow fashion, de winkels en de uiteenlopende merken laten zien. Na al de leuke ideeën die je zal gekregen hebben tijdens de tour, vliegen we in de stoffen en leren we ontwerpen, patronen tekenen en naaien met Ietstof. Onze modecollectie kunnen we creëren met stoffen van het hippe, jonge modelabel Lewis&Melly,  Kringwinkel Antwerpen en DÉ winkel om te shoppen JBC.

SPOILER ALERT: Deze editie krijg je de unieke kans om deel te nemen aan een trendwatching workshop met JBC, dé unieke kans om de nieuwste modetrends te ontdekken.

Hier vind je de praktische informatie, wil je meer weten over dit creatieve ondernemerskamp? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina!

Waar?

Sportcomplex De Pluimen, Pluimstraat 18, 8600 Diksmuide

Voor wie?

Meisjes en jongens van het 5de leerjaar t.e.m het 3de secundair. (Geboortejaren 2006 tot 2010)

Prijs

€45 per tiener.
€35 euro vanaf een 2de tiener van hetzelfde gezin.

Kansentarief UITPAS Westhoek 9 euro
per kind.

Inschrijving

Inschrijven kan via https://webshopdiksmuide.recreatex.be

Praktische info

Opvang is voorzien van 7u30 tot 8u en van 16u30 tot 17u30
€5 per kind

Datum

aug 09 2021 - aug 11 2021

Tijd

08:30 - 16:30

Kosten

€45

Locatie

Sporthal De Pluimen
Pluimstraat 18 8600 Diksmuide
Categorie