Maak en lanceer je eigen game | zonder overnachting | 19-23 juli | Sint-Niklaas

Tijdens deze week dompelen we jullie vijf dagen lang onder in de wereld van het gamen en alles wat hierbij komt kijken. Samen met onze experts schrijven jullie een boeiend scenario voor jullie eigen game. Maar dit is nog niet alles, jullie gaan nadien echt aan de slag en ontwerpen jullie het scenario in real life! Dat de gaming-industrie méér is dan alleen maar spelletjes bedenken, ontdekken jullie tijdens een boeiend bedrijfsbezoek. Ga aan de slag met jullie passie en ontdek de game-ontwikkelaar in jullie zelf.

Reeds in aanraking met Scratch?  Op het gaming-kamp gaat men aan de slag met het programma Scratch. Laat je hierdoor vooral niet afschrikken wanneer je al wat voorkennis hebt. Dit laatste kan net een extra voordeel vormen om op deze vijfdaagse een TOP game te ontwikkelen! De keuze van het programma Scratch maakt het voor elke deelnemer mogelijk een volledig eindproduct op te leveren, hierdoor krijg je genoeg ruimte om erop los te experimenteren en jezelf uit te dagen! Spannend!

Hier vind je de praktische informatie, wil je meer weten over wat we allemaal gaan doen? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina!

Waar?

Vrije Ateliers, Rode Kruisstraat 25, 9100 Sint-Niklaas

Voor wie?

Meisjes en jongens van 12 tot 18 jaar.

Prijs

Prijs: € 190.00 – Mogelijk dankzij subsidiëring van de gemeente.

Gelijktijdig inschrijven: €171,00

Kansenpastarief/Vrije ateliers: €38,00

Inschrijving

De inschrijving en betaling gebeurt rechtstreeks via de stad Sint-Niklaas.
Voor meer info, mail naar Patricia Maes: Patricia.Maes@sint-niklaas.beDatum

jul 19 - 23 2021
Verlopen!

Kosten

€ 190 - Mogelijk dankzij subsidiëring van de gemeente.

Meer info

Meer Lezen

Locatie

Vrije Ateliers Sint-Niklaas
Kruisstraat 25, 9100 Sint-Niklaas
Categorie
Meer Lezen