Freestyle in Park Spoor Noord | 12 tot 16 februari | Antwerpen | 16 – 26 jaar

Ben jij klaar om te freestylen als nooit tevoren? Trek je dansschoenen aan en doe mee aan dit waanzinnige danskamp vol met ritme, beweging en de coolste vibes!

Image

Bereid je voor op het meest spectaculaire danskamp van het jaar, dat plaatsvindt in het bruisende Park Spoor Noord in Antwerpen! Hier gaan we tot het uiterste met de geweldige dansstijl: Freestyle.
Met niemand minder dan danser Adnane Bensaada als onze expert, dompelen we jullie onder in de wereld van vrijheid, creativiteit en dans. Ervaring is helemaal niet nodig - wat we wél nodig hebben? Een heleboel energie en een flinke dosis enthousiasme!


Tijdens dit kamp leren jullie niet alleen de coolste moves, maar ontdekken jullie ook de geheime trucjes om je eigen dansstijl te ontwikkelen. En we sluiten dit dansavontuur af met een knaller! Want aan het einde van het kamp schitteren jullie voor een enthousiast publiek tijdens jullie eigen spetterende dansvoorstelling. Een podium om jullie talent te laten stralen!

Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?

Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!


Unieke kamplocatie

Dit danskamp zal plaatsvinden in en rond Het Groene Eilandje. Deze school ligt in het bruisende park Spoor Noord, naast onze andere kamplocatie Het Lokaal Talent. Deze hippe hotspot in hartje Antwerpen heeft de juiste street credibility om er onze Freestyle-kampen te laten plaatsvinden.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!


Ik wil moni worden!
3 jongeren staan aan een tafel vol papier iets uit te knippen

Praktisch

Dit kamp is zonder overnachting en vindt plaats in en rond de school Het Groene Eilandje te Antwerpen, maandag 12 tot en met vrijdag 16 februari 2024, telkens van 9u tot 17u.  Hardenvoort 41, 2060 Antwerpen.

De investering voor dit kamp is 295 euro.

Je brengt zelf je lunch, snacks en water mee.

Voor wie?

Voor dansfanaten tussen 16 en 26 jaar.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de kinderen en jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉)

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Datum

feb 12 - 16 2024
Verlopen!

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€295.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Geen overnachting,
Krokusvakantie 12 - 16 februari 2024

Locatie

Antwerpen

Locatie 2

Het Groene Eilandje
Het Groene Eilandje, Hardenvoort 41, 2060 Antwerpen
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
× Heb je een vraag? Stel ze hier