Game bouwen in Unreal Engine | 19 tot 23 augustus | Kortrijk (met overnachting) | 12 – 18 jaar

Heb je er altijd van gedroomd om je eigen game te creëren? Of zie je voor jezelf een toekomst als gameontwikkelaar? Schrijf je dan zeker in voor ons Gamekamp voor gevorderden, hét kamp voor jongeren die een stap verder willen gaan.


Ben jij die hardcore gamer die al bekend is met programmeren en de geheimen van game development? Dan is dit kamp jouw volgende level! Want dit kamp begint waar ons ‘gewone’ game-kamp eindigt. Stap voor stap gaan we aan de slag. Eerst leren we hoe je een meeslepend scenario kunt bedenken. Daarna laten we jouw game-ideeën tot leven komen in Unreal Engine, dé game-engine die de industrie doet sidderen van opwinding! Geen grenzen, geen beperkingen, alleen pure creativiteit en jouw skills die de show stelen.
Maar wacht, er is meer! We zorgen ervoor dat je niet alleen weet hoe je een game moet maken, maar ook hoe je deze in de wereld zet. Tijdens dit kamp ontdek je hoe je jouw meesterwerk op verschillende platformen zoals Android, IOS en PC kunt publiceren. Leer hoe je jouw game de aandacht geeft die het verdient en ontdek de ins en outs van game-marketing en ondernemerschap.
En dat is nog niet alles! We gaan dieper in op AI (Artificial Intelligence) voor een NPS (Non-player character), zodat jouw game tot leven komt met slimme, meeslepende karakters.


Dit kamp is niet alleen voor gamers, het is voor de game changers van morgen. Zet je headset op en doe mee aan dit spannende kamp vol game-creativiteit, kennis en onbegrensde mogelijkheden!


Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?

Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!

Unieke kamplocatie

Voor dit game-kamp trekken we naar Hangar K in Kortrijk. Hangar K verenigt alles wat digitaal en hip is. In deze innovatieve co-workingspace hebben veel start-ups uit de digitale en gaming-sector hun kantoor. Hét walhalla dus voor jongeren die dromen van een toekomst als game developer. Geen toeval dat we onze Game-kampen hier laten doorgaan. Overnachten doen onze deelnemers in Hostel Groeninghe, een eigentijdse en gezellige jeugdherberg.


Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Ik wil moni worden!
3 jongeren staan aan een tafel vol papier iets uit te knippen

Praktisch

Dit kamp is met overnachting en vindt plaats in Hangar K te Kortrijk, van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus 2024. We gaan maandag om 9u van start en op vrijdag nemen we om 17u weer afscheid. Het adres is Hangar K, Nelson Mandelaplein 2, 8500 Kortrijk.

De investering voor dit kamp is 495 euro.

Voor wie?

Voor toekomstige game-ontwikkelaars van 12 tot 18 jaar die willen creëren, innoveren en de gaming industrie op zijn kop willen zetten.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen.In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.


Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉).

Twijfel je of dit kamp iets voor jou is? Dan kan je de eerste dag gratis meedoen. Vind je het toch leuk, dan kan je de rest van de dagen aansluiten. Wil je niet blijven slapen? Er is voor elk kamp met overnachting ook eenzelfde kamp voorzien zonder overnachting.

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. 
Wens je een factuur, vermeld dan bij de inschrijving je btw-gegevens.


Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Inschrijven

Game bouwen in Unreal Engine | 19 tot 23 augustus | Kortrijk (met overnachting) 495
Available Plaatsen: 15
Het Game bouwen in Unreal Engine | 19 tot 23 augustus | Kortrijk (met overnachting) ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

aug 19 - 23 2024

Kostprijs (contacteer ons voor sociaal tarief)

€495.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Met overnachting,
Zomer week 8 | 19 - 23 augustus 2024

Locatie

Hangar K
Hangar K, Nelson Mandelaplein 2, 8500 Kortrijk

Locatie 2

Kortrijk
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
INSCHRIJVEN
× Heb je een vraag? Stel ze hier