Game kamp voor gevorderden: zet je eigen game online | 21 tot 25 augustus 2023 | Gent

Heb je er altijd van gedroomd om je eigen game te creëren? Of zie je voor jezelf een toekomst als gameontwikkelaar? Schrijf je dan zeker in voor ons Game kamp voor gevorderden, hét kamp voor jongeren die een stap verder willen gaan.

Dit kamp begint waar ons ‘gewone’ gamekamp eindigt. Jongeren die hieraan willen deelnemen weten al hoe programmeren werkt, en hoe games worden gemaakt. Nu gaan ze zélf aan de slag. Ze leren eerst een scenario uitdenken, en maken dan hun droomgame effectief met Unreal Engine, een game-engine die binnen de industrie enorm veel wordt gebruikt.

Omdat wij tijdens de kampen ook altijd de nadruk leggen op het ondernemingsaspect leren de jongeren tijdens dit kamp ook hoe ze hun game kunnen publiceren op verschillende platformen (Android, IOS, PC). En hoe ze games best in de markt kunnen zetten.

Professionele begeleiding

De jongeren worden tijdens dit kamp bijgestaan door Sam Stassijns. Sam is een bekende game YouTuber, alias SimplySample. Hij volgt een opleiding als gameontwikkelaar in Kortrijk, en heeft dus zelf al veel ervaring in het uitdenken en creëren van nieuwe games.

Praktisch

Dit is een kamp zonder overnachtingen. De prijs bedraagt 295 euro voor 5 dagen. Dit kamp zal doorgaan van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus, telkens van 9u tot 17u in Gent (de exacte locatie wordt later bekendgemaakt).

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Game 2.0: zet je eigen game online 295
Available Plaatsen: 20
Het Game 2.0: zet je eigen game online ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

aug 21 - 25 2023

Tijd

09:00 - 17:00

Kosten

€295.00
Categorie

Andere Organisatoren

INSCHRIJVEN