Gamekamp: zet je eigen game online | 10 tot 14 juli 2023 | Menen

Heb je er altijd van gedroomd om je eigen game te creëren? Of zie je voor jezelf een toekomst als gameontwikkelaar? Schrijf je dan zeker in voor ons Gamekamp voor gevorderden, hét kamp voor jongeren die een stap verder willen gaan.

Dit kamp begint waar ons ‘gewone’ gamekamp eindigt. Jongeren die hieraan willen deelnemen weten al hoe programmeren werkt, en hoe games worden gemaakt. Nu gaan ze zélf aan de slag. Ze leren eerst een scenario uitdenken, en maken dan hun droomgame effectief met Unreal Engine, een game-engine die binnen de industrie enorm veel wordt gebruikt.

Omdat wij tijdens de kampen ook altijd de nadruk leggen op het ondernemingsaspect leren de jongeren tijdens dit kamp ook hoe ze hun game kunnen publiceren op verschillende platformen (Android, IOS, PC). En hoe ze games best in de markt kunnen zetten.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren.

De jongeren worden tijdens dit kamp bijgestaan door Sam Stassijns. Sam is een bekende gaming YouTuber, alias SimplySample. Hij volgt een opleiding als Game-ontwikkelaar in Kortrijk, en is dus als geen ander thuis in 3D-modellen maken.

Kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Praktisch

Dit is een kamp zonder overnachtingen. De prijs bedraagt 295 euro voor 5 dagen. Dit kamp zal doorgaan van maandag 10 tot en met vrijdag 14 juli, telkens van 9u tot 17u in Menen @CC de steiger.

Je brengt zelf je eigen lunch, koekje, fruit en water mee.

Als 295 euro in één keer moeilijk is om te betalen, geef gerust aan welk betaaltempo voor jou haalbaar is. Je kan dit via comments toevoegen in het inschrijvingsformulier.

Voor wie?

Jongeren van 11 tot en met 18 jaar.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben. Vul in via het formulier hierna wat voor jou haalbaar is om te betalen, dit kan via de comments.

Inschrijven

Inschrijven kan via het formulier hierna.

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be of bel ons 0479358416 (Whatsapp kan ook).

Inschrijven

Zet je eigen game online
Available Plaatsen: 20
Het Zet je eigen game online ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Tags: ,

Datum

jul 10 - 14 2023

Tijd

09:00 - 17:00

Locatie

CC de steiger, Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Categorie

Andere Organisatoren

Cronos
Cronos
Telefoon
+03 450 80 30
Website
https://cronos-groep.be/
Kiezen voor talent
Kiezen voor talent
Website
https://www.kiezenvoortalent.be/
INSCHRIJVEN