Interieurmakers | 15 tot 19 juli | Gent | 7 – 12 jaar

Ben jij een creatieveling die graag de handen uit de mouwen steekt? Droom je ervan om zelf een ruimte in te richten? Wel, buckle up, want ons interieur & designkamp is dé place to be voor jou! Samen met andere creatieve minds maak jij van een leegstaande ruimte een waanzinnige chill spot.

Wat staat er op het programma? Samen knallen we een eigen moodboard in elkaar en brainstormen we over de coolste ideeën. Daarna zetten we onze plannen om in actie en leren hoe we met weinig materiaal groots kunnen uitpakken. Meubels een tweede leven geven? No problem! Een likje verf hier, wat accessoires daar, en voilà!
Onder begeleiding van experts pimpen we een ruimte en toveren het om tot een coole hangout. Ben jij klaar om je creatieve energie los te laten? Schrijf je dan snel in, want dit kamp is jouw ticket naar een creatieve zomer!

Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?

Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!


Unieke kamplocatie

Dit kamp gaat door in de Skichalet op de Blaarmeersen te Gent. Aan de voet van deze vroegere skiberg kunnen de deelnemers een week lang hun creativiteit de vrije loop laten.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!


Praktisch

Dit kamp is zonder overnachting en vindt plaats in Skichalet Blaarmeersen te Gent, van maandag 15 tot vrijdag 19 juli 2024, telkens van 9u tot 17u. Het adres is Strandgebouw, Strandlaan 24, 9000 Gent.

De investering voor dit kamp is 325 euro.

Je brengt zelf je picknick, koekje, fruit en water mee.

Voor wie?

Voor handige creatievelingen tussen 7 en 12 jaar.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de kinderen en jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉)

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Inschrijven

Interieurmakers | 15 tot 19 juli | Gent 325
Available Plaatsen: 20
Het Interieurmakers | 15 tot 19 juli | Gent ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

jul 15 - 19 2024

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€295.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Geen overnachting,
Zomer week 3 | 15 - 19 juli 2024

Locatie

Skichalet, Blaarmeersen
Strandgebouw, Strandlaan 24, 9000 Gent

Locatie 2

Gent
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
INSCHRIJVEN
× Heb je een vraag? Stel ze hier