Kamperen in de natuur | 1 tot 5 juli | Stekene (met overnachting) | 7 – 12 jaar

Bereid je voor op het ultieme avontuur in de natuur! Ons kampeer- en survivalkamp dompelt je onder in een onvergetelijke ervaring midden in het bos van Stekene. Dit kamp is dé plek waar de natuur je klaslokaal wordt en waar je leert overleven als een echte avonturier!


Tijdens ons verblijf gaan we back to basics. We slapen in tenten, omringd door de geluiden van de natuur. Een ervaring die je niet snel zal vergeten! Maar dat is slechts het begin.Onze workshops bushcraft zijn de sleutel tot jouw avontuurlijke reis. Hier leren we hoe we kunnen overleven in de natuur. Ontdek hoe je vuur maakt, een kampplek bouwt, en hoe je eten en drinkwater kunt vinden in het bos. 

En er is meer avontuur te beleven! We gaan op een opwindende schattenjacht en spelen het strategische spel Stratego. Maar ook het milieu staat centraal: we gaan aan de slag met het afval dat we in de omgeving vinden en bouwen er iets prachtigs mee. Pak je rugzak en doe mee aan dit onvergetelijke kampeer- en survivalkamp vol nieuwe vaardigheden, ontdekkingen en avonturen die je voor altijd bij zullen blijven!

Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?

Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!

Unieke kamplocatie

Kamperen in een bos en leven op het ritme van de natuur... Voor alle kinderen die dit vrije gevoel eens willen ervaren, hebben we een fantastische kamplocatie, middenin een bosje in Stekene. Alle kampen die we hier organiseren zijn met overnachting.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Ik wil moni worden!
3 jongeren staan aan een tafel vol papier iets uit te knippen

Praktisch

Dit kamp is met overnachting van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli 2024. We gaan maandag om 9u van start en op vrijdag nemen we om 17u weer afscheid. Het adres is Bosje Stekene, Koornaarstraat 201 W, 9192 Stekene

De investering voor dit kamp is 395 euro.

Voor wie?

Voor durvers en avonturiers tussen 7 en 12 jaar.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen.In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉)

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Inschrijven

Kamperen in de natuur | 1 tot 5 juli | Stekene (met overnachting) 395
Available Plaatsen: 17
Het Kamperen in de natuur | 1 tot 5 juli | Stekene (met overnachting) ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

jul 01 - 05 2024

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€395.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Met overnachting,
Zomer week 1 | 1 - 5 juli 2024

Locatie

Bosje Stekene
Bosje Stekene, Koornaarstraat 201 W, 9192 Stekene

Locatie 2

Stekene
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
INSCHRIJVEN
× Heb je een vraag? Stel ze hier