Later word ik architect | 25 tot 27 juni | Gent | 12 – 14 jaar

Stel je voor: een week vol creativiteit, plezier en de kans om jouw droomwoning tot leven te wekken!

"Later word ik architect" belooft een week vol plezier, uitdaging en onvergetelijke momenten. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in en ontdek de architect in jezelf!

Vanaf dag één word je meegenomen op een creatieve reis. Samen gaan we aan de slag met een moodboard, wat niet alleen superleuk is maar ook het groepsgevoel een flinke boost geeft. Dan duiken we de wereld van de architectuur in met grondplannen. Geen zorgen, we maken schaal begrijpelijk en rekenen wordt een eitje. Kan je het even niet vatten? Geen stress, Oumeya & Marie zijn paraat met de juiste omzettingen. 
En dan begint het echte werk! We maken maquettes van karton, waarbij je zelf alles uitknipt. Vanuit het karton ga je nadenken over deuren en ramen en kan het bouwen beginnen. En guess what? Zodra dat achter de rug is, kun je losgaan met de inrichting en vormgeving. Kleuren, prints, alles wat jouw droomwoning uniek maakt. 


Oumeya en Marie begeleiden dit kamp

"Hey, ik ben Oumeya, 20 jaar oud. Ik ben echt dol op knutselen, tekenen en sporten! Ik heb onlangs mijn jaartje in de interieurvormgeving afgerond en besloot om te veranderen en nu stort ik me vol enthousiasme op de wereld van de studies Architectuur aan de KU Leuven. Als monitor en hoofdmonitor bij kampen deel ik graag mijn kennis en passie met anderen. Het is geweldig om mijn creativiteit te combineren met mijn studie en mentorrol. Ik leer elke dag weer nieuwe dingen en geniet er volop van!"

Tekstje van Marie volgt ;-). 

Praktisch

Dit kamp vindt plaats in Kerkstraat 281 te Gentbrugge, van dinsdag 25 tot donderdag 27 juni 2024, telkens van 9u tot 17u. 

Donderdag 27 juni mogen ze normaal gezien hun rapport halen op school. Daar plannen we uiteraard rond en voor woensdag voorzien we een extraatje :-). 

Kostprijs: 40 euro. Wij voorzien eten, drinken en lekkers. 

Let op: er is een kat aanwezig. (We hebben allergiepilletjes indien nodig.)

Voor wie?

Voor innovatieve architecten in spe tussen 12 en 14 jaar.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. 

Inschrijven

Later word ik architect | 25 tot 27 juni | Gent | 11 - 14 jaar 40
Available Plaatsen: 12
Het Later word ik architect | 25 tot 27 juni | Gent | 11 - 14 jaar ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

jun 25 - 27 2024

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€40.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Geen overnachting,
Zomer xtra 25 – 27 juni 2024

Locatie

Gent

Locatie 2

Kerkstraat 281
Kerkstraat 281, 9050 Gent
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
Oumeya

Contactpersoon

Oumeya
INSCHRIJVEN
× Heb je een vraag? Stel ze hier