Maak en lanceer je eigen game | zonder overnachting | 26-30 juli | Temse

Tijdens deze week dompelen we jullie vijf dagen lang onder in de wereld van het gamen en alles wat hierbij komt kijken. Samen met onze experts schrijven jullie een boeiend scenario voor jullie eigen game. Maar dit is nog niet alles, jullie gaan nadien echt aan de slag en ontwerpen jullie het scenario in real life! Dat de gaming-industrie méér is dan alleen maar spelletjes bedenken, ontdekken jullie tijdens een boeiend bedrijfsbezoek. Ga aan de slag met jullie passie en ontdek de game-ontwikkelaar in jullie zelf.
Reeds in aanraking met Scratch? Op het gamekamp gaat men aan de slag met het programma Scratch. Laat je hierdoor vooral niet afschrikken wanneer je al wat voorkennis hebt. Dit laatste kan net een extra voordeel vormen om op deze vijfdaagse een TOP game te ontwikkelen! De keuze van het programma Scratch maakt het voor elke deelnemer mogelijk een volledig eindproduct op te leveren, hierdoor krijg je genoeg ruimte om erop los te experimenteren en jezelf uit te dagen! Spannend!
Hier vind je de praktische informatie, wil je meer weten over deze pagina? Neem dan zeker een kijkje op: www.juniorargonauts.be/maak-je-eigen-game/

Waar?

JOC De Nartist – Clemens De Landtsheerlaan 26/A, 9140 TEMSE

Voor wie?

Voor jongeren van 9 tot 15 jaar oud.

Prijs en inschrijving

€150 – Mogelijk dankzij subsidiëring van de gemeente.

Je kan je via hier inschrijven.Datum

jul 26 - 30 2021
Verlopen!

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€150 - Mogelijk dankzij subsidiëring van de gemeente.

Meer info

Ontdek dit kamp

Locatie

Temse
Categorie

Andere Organisatoren

Cronos
Cronos
Telefoon
+03 450 80 30
Website
https://cronos-groep.be/
Temse
Temse
Website
https://www.temse.be/
Y-dentity
Y-dentity
Telefoon
+32 496 25 82 10
Email
GM@y-dentity.be
Website
https://y-dentity.be/
Ontdek dit kamp