Maak en lanceer je eigen game | 3 tot 7 april 2023 | Antwerpen | vanaf 10 jaar

Deze Paasvakantie programmeer jij je eigen game!

Ben jij een fervent gamer, en zou je het fantastisch vinden om eens zelf het computerspel van je dromen te creëren? Dan is onze Gamekamp helemaal jouw ding!

Echte gamers weten hoe fijn het is om met spellen als Fortnite of Call of Duty achter de computer weg te duiken en je helemaal te verliezen in die andere wereld. En misschien droom je soms over die ene game, die enkel in jouw fantasie bestaat. Tijdens dit kamp leren wij hoe je zelf die game kan maken.

Samen met onze experts bedenk je eerst een goed scenario, en een concrete visie voor jouw game. Heb je graag actie, of hou je meer van fantasygames? Samen bekijken we wat mogelijk is, en wat de volgende stappen zijn om je game te ontwikkelen.

Wanneer we je scenario op punt staat, is het tijd om te beginnen bouwen aan het game. Dat doen we met het programma Scratch. Nog geen voorkennis? No worries, we leggen je uit hoe het werkt. Heb jij wel al voorkennis? Top, misschien kun je dan ook al een moeilijkere feature inbouwen! Dankzij Scratch kan elke deelnemer een volledig eindproduct afleveren – genoeg ruimte dus om te experimenteren.

We sluiten het kamp af met een finale show, waar de deelnemers hun game kunnen tonen.

Onze monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. 

Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. En met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep.

Kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Praktisch

Dit is een kamp zonder overnachtingen. Deelnemen kost 295 euro voor 5 dagen.
Het kamp vindt plaats in The Beacon, Sint-Pietersvliet 7, in Antwerpen, van maandag 3 tot en met vrijdag 7 april 2023, telkens van 9u tot 17u.

Je brengt zelf je eigen lunch, koekje, fruit en water mee.

Als 295 euro in één keer moeilijk is om te betalen, geef gerust aan welk betaaltempo voor jou haalbaar is. Je kan dit via comments toevoegen in het inschrijvingsformulier.

Voor wie?

Voor jongeren van 10 jaar tot 18 jaar.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben. Vul in via het formulier hierna wat voor jou haalbaar is om te betalen, dit kan via de comments.

Inschrijven

Inschrijven kan via het formulier hierna.

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be of bel ons 0479358416 (Whatsapp kan ook).Datum

apr 03 - 07 2023
Verlopen!

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€295.00

Meer info

Ontdek dit kamp

Locatie

The Beacon
Bedrijvencentrum
Categorie

Andere Organisatoren

Ontdek dit kamp