Maak en lanceer je eigen game | met overnachting | 11 – 15 juli | Antwerpen

Deze zomer programmeer jij je eigen game!

Voor iedereen die van gamen houdt, organiseren we dit fijne gamekamp in Antwerpen in juli. Echte gamefreaks weten hoe fijn het is om met spellen als Fortnite of Call of Duty achter de computer weg te duiken en je even helemaal te verliezen in die parallelle digitale wereld. En misschien droom je soms weg over die ene game, die enkel in jouw fantasie bestaat. Maar om dat idee om te zetten naar de realiteit, dat wordt nog wel wat lastiger. Op dit gamekamp gaan we echter precies dat doen! Samen met de experts ontwikkelen we een concrete visie voor jouw game, bepalen we wat realistisch is en wat niet én gaan we natuurlijk aan de slag om stap per stap van jouw gamedroom een realiteit te maken!

Jouw vakantieprogramma

Zelf videospelletjes bedenken, het klinkt misschien als een verre droom maar op gamekamp maken we hem waar. Vijf dagen lang dompelen we je helemaal onder in de gamewereld. Dat jij een grote liefde voor gamen hebt is hier alleen maar een voordeel!

We beginnen het kamp met een verwelkomingsmoment: ouders, jongeren en monitoren ontmoeten elkaar. Voor jong en oud een spannende dag, want met al die nieuwe gezichten voelt het misschien nog wat onwennig. Nadat we afscheid hebben genomen van de ouders, is het tijd om erin te vliegen! Een groepsspel breekt het ijs echter al snel.

Een game ontwikkelen begint bij het schrijven van een scenario. Een goed game begint met een goed concept! Fantasy of liever een actiegame, we bespreken samen jouw visie en maken er iets tastbaars van. Wanneer we uit een vage visie een tastbaar plan gedistilleerd hebben, is het tijd om te beginnen met het bouwen van de game. Dit doen we met het programma Scratch. Nog geen voorkennis? No worries, we leggen je uit hoe het werkt. Heb jij wel al voorkennis? Top, misschien kun je dan ook een wat moeilijkere feature al eens inbouwen! Dankzij Scratch kan elke deelnemer een volledig eindproduct afleveren – genoeg ruimte dus om te experimenteren. Spannend!

Bij een goed game hoort ook een businessplan – zowel online als offline helpen onze coaches jou om een plan te ontwikkelen om jouw game in de markt te zetten. We stelden een team van experts voor je samen: een gepassioneerd en enthousiast team van monitoren, experten en business coaches zorgt ervoor dat jij je volledige potentieel als gamedesigner ontwikkelt.

We sluiten het kamp af met een finale show, waar de deelnemers hun game uit de doeken kunnen doen. Tijdens de presentatie vertellen de jongeren over het bedenken én uitwerken van de game, en een korte demonstratie mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Accommodatie en maaltijden

Tijdens deze week slaap je in Hostel Pulcinella in het centrum van Antwerpen. De slaapkamers hebben maximum 6 bedden per kamer. Wij voorzien lekkere, verse maaltijden en voldoende tussendoortjes. Want van creatieve inspiratiesessies, krijg je honger.

Omgeving

Dit kamp gaat door in de bruisende stad Antwerpen. Massa’s inspiratie, dat gaan we hier vinden!

Aankomst en begeleiding

Voor dit kamp sta je in voor je eigen vervoer. Het Pulcinella Hostel, waar we verblijven, ligt op 1,5km afstand van Antwerpen Centraal.

Je wordt van begin tot einde begeleid door onze enthousiaste monitoren. Maar hiernaast krijg je ook veel tekst en uitleg van onze verschillende experts.

Kostprijs

Het kamp kost €405 voor Helan-klanten en €450 voor wie geen klant is van Helan.

Waar?

Hostel Pulcinella, Bogaardplein 1, 2000 Antwerpen

Voor wie?

Jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar

Nuttige informatie

Dit kamp organiseren we in samenwerking met Heyo!

  • We overnachten in Hostel Pulcinella te Antwerpen.
  • Het kamp start op maandag om 9u en eindigt op vrijdagavond om 17u.
  • Er zijn maaltijden voorzien van maandagmiddag t.e.m. vrijdagmiddag.
  • Alle activiteiten, workshops en materialen zijn inbegrepen.
  • Begeleiding door monitoren van Junior Argonauts, experts en businesscoaches van onze partners.
  • Laptop is niet inbegrepen, deze dien je zelf mee te nemen naar het kamp.
  • Nog inbegrepen zijn: beperkte annuleringsdekking en verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en ongevallen.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link: https://www.heyo.be/kampen/inschrijven
Info via de website van Heyo is hier te vinden: https://www.heyo.be/kampen/2022-jonge-ondernemers-games-zomer-2-antwerpen-pulcinella

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

PS: als onze zomerkampen niet zijn wat je zoekt, neem dan een kijkje op Juvigo.


Datum

jul 11 - 15 2022
Verlopen!

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€405 of €450

Locatie

Pulcinella
Bogaardplein 1, 2000 Antwerpen
Categorie
Heyo

Contactpersoon

Heyo
Website
https://www.heyo.be/
Meer info en inschrijven