Maak en lanceer je eigen game | zonder overnachting | 11 – 15 april | Wevelgem

Tijdens deze week dompelen we jullie vijf dagen lang onder in de wereld van het gamen en alles wat hierbij komt kijken. Samen met onze experts schrijven jullie een boeiend scenario voor jullie eigen game. Maar dit is nog niet alles, jullie gaan nadien echt aan de slag en ontwerpen jullie het scenario in real life! Dat de gaming-industrie méér is dan alleen maar spelletjes bedenken, ontdekken jullie tijdens een boeiend bedrijfsbezoek. Ga aan de slag met jullie passie en ontdek de game-ontwikkelaar in jullie zelf.

Reeds in aanraking met Scratch?  Op het gamekamp gaat men aan de slag met het programma Scratch. Laat je hierdoor vooral niet afschrikken wanneer je al wat voorkennis hebt. Dit laatste kan net een extra voordeel vormen om op deze vijfdaagse een TOP game te ontwikkelen! De keuze van het programma Scratch maakt het voor elke deelnemer mogelijk een volledig eindproduct op te leveren, hierdoor krijg je genoeg ruimte om erop los te experimenteren en jezelf uit te dagen! Spannend!

Hier vind je de praktische informatie, wil je meer weten over deze pagina? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina!

Waar?

Big Bang
Vanackerestraat 16
8560 Wevelgem

Voor wie?

Jongens en meisjes van het 6e leerjaar tot en met 3e middelbaar.

Prijs

€100 voor 5 dagen.

Inschrijving

De inschrijvingen verlopen via gemeente Wevelgem. Meer info via www.wevelgem.be/webshopjeugd en https://www.wevelgem.be/bigbang/kampen

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Datum

apr 11 - 15 2022
Verlopen!

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€100.00

Meer info

Meer Lezen
Categorie

Andere Organisatoren

Cronos
Cronos
Telefoon
+03 450 80 30
Website
https://cronos-groep.be/
Meer Lezen