Maak je eigen 3D-model | 3 tot 7 juli 2023 | Gent

Wil je graag je droomhuis bouwen in 3D? Heb je een ontwerp voor dé duurzame stad van de toekomst in je hoofd, of wil je tot in detail je eigen superheld uitwerken? Dan is ons nieuwe 3D-kamp iets voor jou!

Tijdens dit innovatieve kamp maken en ontwerpen jongeren hun eigen 3D-model. Ze doorlopen en beleven het hele proces. Van zelf modellen maken en digitaal boetseren, over ze tot leven te wekken door texturen en materialen toe te voegen, tot ze -tenslotte- ook te renderen. Daarvoor gebruiken we het open-source programma Blender.

Omdat de kampen van Junior Argonauts ook altijd ondernemingsgericht zijn, laten we de jongeren tijdens dit kamp ook kennismaken met verschillende jobs die 3D-artiesten kunnen uitvoeren. En de mogelijke toepassingen van
3D-modellen in het echte leven.

Onze monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. 

De jongeren worden tijdens dit kamp bijgestaan door Sam Stassijns. Sam is een bekende gaming YouTuber, alias SimplySample. Hij volgt een opleiding als Game-ontwikkelaar in Kortrijk, en is dus als geen ander thuis in 3D-modellen maken.

Kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Praktisch

Dit is een kamp zonder overnachtingen. De prijs bedraagt 295 euro voor 5 dagen. Dit kamp zal doorgaan van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juli, telkens van 9u tot 17u in Gent @De Krook, Platteberg 11, 9000 Gent.

Je brengt zelf je eigen lunch, koekje, fruit en water mee.

Als 295 euro in één keer moeilijk is om te betalen, geef gerust aan welk betaaltempo voor jou haalbaar is. Je kan dit via comments toevoegen in het inschrijvingsformulier.

Voor wie?

Jongeren van 12 tot 18 jaar

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben. Vul in via het formulier hierna wat voor jou haalbaar is om te betalen, dit kan via de comments.

Inschrijven

Inschrijven kan via het formulier hierna.

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be of bel ons 0479358416 (Whatsapp kan ook).

Inschrijven

Maak je eigen 3D-model 295
Available Plaatsen: 20
Het Maak je eigen 3D-model ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

jul 03 - 07 2023

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€295.00

Locatie

De Krook
De Krook
Website
https://dekrook.be/
Categorie

Andere Organisatoren

INSCHRIJVEN