Maak je eigen actiefilm | 19 tot 23 augustus | Gent | 8 – 11 jaar

Tijd voor een explosief filmavontuur waar jij de regisseur bent! Ben jij klaar voor actie, spanning en je eigen blockbuster?

Dit kamp draait om actie - van coole freeruns tot angstaanjagende sprongen. Samen met ons ontdek je alle geheimen van het maken van een echte actiefilm. Leer trucjes met special effects, green screen magie en geluidseffecten om je eigen adembenemende stunts vast te leggen en te monteren tot een film die je hart sneller doet kloppen.

Maar dat is niet alles! We verkennen ook het Keizerspark voor wat groene avonturen en creatieve escapades. Mis dit filmkamp vol actie niet! Schrijf je snel in en laat je innerlijke regisseur los!

Image
Image


Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?


Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!

Unieke kamplocatie

Dit kamp gaat door in de Skichalet op de Blaarmeersen te Gent. Aan de voet van deze vroegere skiberg kunnen de deelnemers een week lang hun creativiteit de vrije loop laten.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Ik wil moni worden!
3 jongeren staan aan een tafel vol papier iets uit te knippen

Praktisch

Dit kamp is zonder overnachting en vindt plaats in Skichalet Blaarmeersen te Gent, van maandag 19 tot 23 augustus 2024, telkens van 9u tot 17u. Het adres is Strandgebouw, Strandlaan 24, 9000 Gent.

De investering voor dit kamp is 325 euro.

Je brengt zelf je eigen picknick, koekje, fruit en water mee.

Voor wie?

Voor aanstormend regietalent en stuntprofessionals in spe tussen 8 en 11 jaar.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen.In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉)

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Inschrijven

Maak je eigen actiefilm | 19 tot 23 augustus | Gent 325
Available Plaatsen: 20
Het Maak je eigen actiefilm | 19 tot 23 augustus | Gent ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

aug 19 - 23 2024

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€325.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Geen overnachting,
Zomer week 8 | 19 - 23 augustus 2024

Locatie

Gent

Locatie 2

Blaarmeersen

Locatie 3

Skichalet
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
INSCHRIJVEN
× Heb je een vraag? Stel ze hier