Met zeefdruk printen op je eigen kledinglijn | 8 tot 12 april | Leuven | 12 – 18 jaar

 Ben jij klaar om jouw modevisie te laten schitteren? Pak je schetsboek en doe mee aan dit Modekamp vol eco-fashion, creativiteit en stijlvolle avonturen!

We duiken in de wereld van zeefdrukken bij Scheefdruk, het coolste zeefdrukcollectief in Stelplaats Leuven. Hier ontwerpen we onze eigen prints, maken we sjablonen en drukken we onze creaties op verschillende materialen. Zo geven we onze ontwerpen een unieke, persoonlijke touch die je nergens anders vindt!

Tijdens dit kamp zijn we trouwens niet zomaar ontwerpers −we zijn eco-friendly trendsetters! We gebruiken namelijk duurzame materialen zoals reststoffen, vintage kleding en overschotten van andere designers om onze droomoutfits tot leven te brengen.

Dit kamp is niet alleen voor mode-enthousiastelingen - het is voor de toekomstige ontwerpers die hun eigen stempel willen drukken op de modewereld en die willen laten zien dat duurzaamheid en creativiteit hand in hand gaan.

Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?

Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!

Unieke kamplocatie

Voor dit modekamp trekken we naar de oude stelplaatsen van De Lijn in Leuven, Stelplaats. In deze creatieve hub wordt een brede waaier aan activiteiten georganiseerd. Ook Scheefdruk is hier thuis, het zeefdrukcollectief dat meewerkt aan ons Modekamp.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Praktisch

Dit kamp is zonder overnachting en vindt plaats in Stelplaats (Leuven), van maandag 8 tot en met vrijdag 12 april 2024, telkens van 9u tot 17u. Het adres is Diestsepoort 15, 3000 Leuven.

De investering voor dit kamp is 295 euro.

Je brengt zelf je eigen picknick, koekje, fruit en water mee.

Voor wie?

Voor mode-enthousiastelingen tussen 12 en 18 jaar.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen.In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉)

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Datum

apr 08 - 12 2024
Verlopen!

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (contacteer ons voor sociaal tarief)

€295.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Geen overnachting,
Paasvakantie week 2 | 8 - 12 april 2024

Locatie

Leuven

Locatie 2

Stelplaats
Stelplaats, Diestsepoort 15, 3000 Leuven
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
× Heb je een vraag? Stel ze hier