Mix je favoriete platen | 12 tot 16 februari | Antwerpen | 16 – 26 jaar

Ben jij klaar om de volgende DJ-sensatie te worden? Dit is hét kamp waar jij moet zijn! Niemand minder dan DJ All-man leert je alle tips and tricks. Zo laat jij zonder problemen de menigte dansen tot zonsopgang!

Image

Dit kamp is jouw ticket naar de wereld van DJ'en. Hier ontdek je niet alleen hoe je de perfecte beats mixt, maar ook hoe je een unieke stijl creëert die jouw handtekening draagt.
En we eindigen dit kamp in stijl! Want aan het einde van de rit laten jullie horen wat voor geweldige tracks jullie hebben gemaakt. Bovendien krijgt elke deelnemer een opname van een uur mee naar huis - jullie eigen muzikale meesterwerk! Pak je koptelefoon en sluit je aan bij dit fantastische kamp vol ritme en beats!

Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?

Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!


Unieke kamplocatie

Dit muziekkamp zal plaatsvinden in en rond de ontmoetingsruimte Het Lokaal Talent, midden in het bruisende park Spoor Noord. Hier leeft de Antwerpse jeugd zich uit tijdens creatieve workshops. Ook ons DJ-kamp zal hier plaatsvinden.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!


Ik wil moni worden!
3 jongeren staan aan een tafel vol papier iets uit te knippen

Praktisch

Dit kamp is zonder overnachting en vindt plaats in Het Lokaal talent te Antwerpen, van maandag 12 tot en met vrijdag 16 februari 2024, telkens van 9u tot 17u. Het adres is Hardenvoort 55, 2060 Antwerpen.

De investering voor dit kamp is 295 euro.

Je brengt zelf je lunch, snacks en water mee.

Voor wie?

Voor DJ's in spe tussen 16 en 26 jaar!

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de kinderen en jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉)

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Datum

feb 12 - 16 2024
Verlopen!

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€295.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Geen overnachting,
Krokusvakantie 12 - 16 februari 2024

Locatie

Antwerpen

Locatie 2

Het Lokaal Talent
Het Lokaal Talent, Hardenvoort 55, 2060 Antwerpen
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
× Heb je een vraag? Stel ze hier