Modekamp: Maak een nieuw ontwerp met pre-loved kleding | 26 tot 30 augustus | Gent (zonder overnachting) | 10 – 14 jaar

Eigen kledingstukken ontwerpen en maken met enkel gerecycleerde materialen en reststoffen, daar draait het in dit Modekamp om.


Onder de deskundige begeleiding van Fadime Tezerdi van letStof ontwerp je je droomstukken, en zij helpt je om die zelf ineen te naaien met uitsluitend duurzame materialen. Fadime werkt in haar zaak letStof enkel met gekregen overschotjes van materialen, reststoffen en overstock van modelabels, en is dus expert in circulair mode-ontwerpen. Je gaat er ook opuit tijdens een duurzame modewandeling ondersteunt door COSH en B.RIGHT. Afsluiten doen we met een toonmoment waarin we onze creaties voorstellen aan de buitenwereld.


Image


Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen? Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!


Unieke kamplocatie

Dit modekamp in Gent zal plaatsvinden in het Industriemuseum in Gent. In deze voormalige katoenfabriek zijn inspiratie en creativiteit nooit veraf.


Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!


Ik wil moni worden!
3 jongeren staan aan een tafel vol papier iets uit te knippen

Praktisch

Dit kamp is zonder overnachting en vindt plaats in het Industriemuseum te Gent, van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus 2024, telkens van 9u tot 17u. Het adres is Minnemeers 10, 9000 Gent.

De investering voor dit kamp is 295 euro.

Je brengt zelf je picknick, koekje, fruit en water mee.

Voor wie?

Jongeren van 10 tot 14 jaar met een hart voor mode, creëren en duurzaamheid.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de kinderen en jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.


Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉).

Twijfel je of dit kamp iets voor jou is? Dan kan je de eerste dag gratis meedoen. Vind je het toch leuk, dan kan je de rest van de dagen aansluiten. 

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. 
Wens je een factuur, vermeld dan bij de inschrijving je btw-gegevens.


Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Inschrijven

Modekamp: Maak een nieuw ontwerp met pre-loved kleding | 26 tot 30 augustus | Gent (zonder overnachting) 295
Available Plaatsen: 20
Het Modekamp: Maak een nieuw ontwerp met pre-loved kleding | 26 tot 30 augustus | Gent (zonder overnachting) ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

aug 26 - 30 2024

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (contacteer ons voor sociaal tarief)

€295.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Geen overnachting,
Zomer week 9 | 26 - 30 augustus 2024

Locatie

Gent

Locatie 2

Industriemuseum Gent
Minnemeers 10, 9000 Ghent
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
COSH!

Contactpersoon

COSH!
Website
https://cosh.eco/nl/
INSCHRIJVEN
× Heb je een vraag? Stel ze hier