Modekamp: Maak een nieuw ontwerp met pre-loved kleding | 8 tot 12 juli | Cadzand (met overnachting) | 11 – 18 jaar

Eigen kledingstukken ontwerpen en maken met enkel gerecycleerde materialen en reststoffen, daar draait het in dit Modekamp om.


Onder de deskundige begeleiding van één van onze mode begeleiders ontwerp je je droomstukken, zij helpt je om die zelf ineen te naaien met uitsluitend duurzame materialen. We werken met gekregen overschotjes van materialen, reststoffen en overstock van modelabels. Afsluiten doen we met een toonmoment waarin we onze creaties voorstellen aan de buitenwereld.


Image

 

Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen? Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!


Unieke kamplocatie

Voor dit modekamp trekken we naar Cadzandië, een locatie vol verborgen hoekjes en plekjes. Zo vind je er kleine hoekjes en grote grasweides, zalen met zicht op de velden of op de tuin, ... Kortom, alles wat onze deelnemers nodig hebben om er een topkamp van te maken. Bovendien ligt het domein op een steenworp van het strand en de zee. Wat natuurlijk mooi meegenomen is.


Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!


Ik wil moni worden!
3 jongeren staan aan een tafel vol papier iets uit te knippen

Praktisch

Dit kamp is met overnachting en vindt plaats op het domein Cadzandië te Cadzand, van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juli 2024. We gaan maandag om 9u van start en op vrijdag nemen we om 17u weer afscheid. Je ouders zijn welkom om 16h voor een toonmoment.

Het adres is Vierhonderdpolderdijk 10, 4506 HL Cadzand, Nederland.

Carpoolen
https://tinyurl.com/4edczces 

Wat neem je mee?
- valies, zwemgerief, regenjas, linnen zak voor vuile was en zonnecréme
- strips en/of leesboeken
- muggenmelk, medicatie (indien nodig), een copy van de ID van je kind/jongere en 2 ziekenfondsklevertjes
- gezelschapspel
- geen extra schermen (naast de gsm) en snoepgoed
- badhanddoek
- Een (hoes)laken voor op de éénpersoonsmatras
- Een kussensloop
- Een dekbedovertrek of een slaapzak
- Badhanddoeken en pantoffels (in de wooneenheden en zalen worden bij voorkeur schoenen
uitgedaan)
- Drinkfles en boterhamdoos voor een picknick

Contactgegevens
Hoofdmonitor Lily: +32 484 62 58 69 
Organisatie Karolien: +32 479 35 84 16, karolien.decraecker@juniorargonauts.be 

Verzekering
De deelnemers zijn tijdens de vakantiekampen verzekerd voor persoonlijke lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid t.o.v. derden. De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid zal worden aangesproken na de familiale verzekering van de deelnemer (in geval een deelnemer tijdens het vakantiekamp schade berokkent aan derden).

GDPR
Graag apart doorgeven aan de hoofdmonitor en Karolien als je kind niet op foto of video mag. We durven tussendoor wel eens een social media post doen. 
Dankjewel 

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de kinderen en jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.


Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed.😉).

Twijfel je of dit kamp iets voor jou is? Dan kan je de eerste dag gratis meedoen. Vind je het toch leuk, dan kan je de rest van de dagen aansluiten. Wil je niet blijven slapen? Er is voor elk kamp met overnachting ook eenzelfde kamp voorzien zonder overnachting.

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. 
Wens je een factuur, vermeld dan bij de inschrijving je btw-gegevens.


Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Datum

jul 08 - 12 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Kostprijs (contacteer ons voor sociaal tarief)

€495.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Met overnachting,
Zomer week 2 | 8 - 12 juli 2024

Locatie

Cadzand (Nederland)

Locatie 2

Cadzandië (Nederland)
Vierhonderdpolderdijk, 4506 HL Cadzand, Nederland
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
× Heb je een vraag? Stel ze hier