Onderneem! | zonder overnachting | 12-16 juli | Kortrijk

Wij halen het ondernemerschap in je naar boven!

Stroomt het ondernemerschap door je bloed en wil jij je steentje bijdragen in de toekomst? Heb je zin om nieuwe vrienden te ontmoeten en samen met andere jongeren een week lang fun te beleven en mee te bouwen aan een fashion start-up? Ontdek jouw kwaliteiten aan de hand van onze cases en experts!

Fashion is immers vandaag veel meer dan kleren maken alleen. Experts uit de mode- en marketingwereld leren jullie hoe jullie een merk creëren en hoe jullie dat best in de markt zetten. Naast ons atelier en creatieve mensen moeten jullie verder denken… Hoe starten aan de productie? Wat hebben jullie daarvoor nodig en hoe gaan jullie te werk? Eenmaal het kledingstuk er is moet er gedacht worden aan hoe jullie het gaan bekend maken en hoe jullie het gaan verdelen. Want een boeiend verhaal vertellen, zowel online als in real life, is onmisbaar voor wie het vandaag wil maken in de mode-industrie. Ga mee met het fashionteam en werk voor hen een marketing & business plan uit. Promoot hun collectie via social media en de pers. Ontdek de ondernemer in jezelf en leef je uit.

Teamwork makes the dream work

Het beste idee? Eentje met meerdere inzichten! Dit kamp van de Junior Argonauts brengt jongeren tussen 11 en 18 jaar samen waar ze in team samenwerken rond een bepaalde case of start-up. Deze teamwork-spirit stoomt jullie klaar voor de toekomst en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens dit kamp krijgen jullie kennis over duurzaamheid en kunnen jullie je instinct voor ondernemerschap de vrije loop laten. Jullie worden begeleid door gepassioneerde ondernemers. Kennis vergaren, projecten uitwerken in team en het ontstaan van eindeloze vriendschap…klinkt duurzaam! Niet?

Hier vind je de praktische informatie, wil je meer weten over deze pagina? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina!

Waar?

Texture, Noordstraat 28, 8500 Kortrijk

Voor wie?

Meisjes en jongens van 12 tot 18 jaar

Prijs

€ 150- Mogelijk dankzij subsidiëring van de gemeente.

Inschrijving

Inschrijven kan via https://vrijetijd.kortrijk.be/Activities/Detail?shop=90BE5950-9B6E-4A2C-A401-CDE622CE63EF&id=CA545A24-7D3F-EB11-A1B0-005056999076

Praktische info

Mee te brengen: water, een 10-uurtje, je picknick en een vieruurtje

Opvang is voorzien van 8u tot 9u en van 16u tot 17u30

Datum

jul 12 - 16 2021
Verlopen!

Tijd

09:00 - 16:00

Kosten

€ 150- Mogelijk dankzij subsidiëring van de gemeente.

Meer info

Meer Lezen

Locatie

Texture, Kortrijk
Noordstraat 28, 8500 Kortrijk
Meer Lezen