Ontwerp een robot die kunst kan maken | 3 tot 7 juli 2023 | Gent

Een kunstzinnige robot, hoe zou dat werken?

Kan je niet stoppen met praten over robots en programmeren? Barst jij van de ideeën hierover? Dan is ons Robotkamp zeker iets voor jou!

Hoe zou robotmuziek klinken? Kunnen robots kunst maken? Samen met onze experts bouw je bruggen tussen robotica en kunst. Je ontwerpt, bouwt en test namelijk je eigen kunstzinnige robot. Wie weet wordt jouw robot de nieuwe Picasso!

Geïnspireerd door robots die tekenen, een fiets die smoothies maakt en allerlei andere innovatieve machines laat je je fantasie de vrije loop. Wil je een dansende robot? Of liever eentje die tekent? Je verkent de mogelijkheden, pitcht jouw idee en ontwerpt jouw artistieke robot. 

Als je ontwerp klaar ligt op de tekentafel, duiken we de technische wereld in. We sprokkelen de nodige componenten bij elkaar en maken kennis met Arduino. No worries, je hoeft absoluut geen whizzkid te zijn om met dit platform aan de slag te kunnen gaan. De experts loodsen je er zo doorheen. Met hun hulp en een toolbox vol kennis, componenten en technieken breng je zo je kunstzinnige robot tot leven.

Aan het einde van de week houden we een mini-expo met de kunstwerken van de robots!

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. 

Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. En met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep.

Kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Praktisch

Dit is een kamp zonder overnachtingen. Deelnemen kost 325 euro voor 5 dagen. Het kamp vindt plaats van maandag 3 tot 7 juli 2023, telkens van 9u tot 17u00 in De Krook, Miriam Makebaplein 1, in Gent.

Je brengt zelf je eigen lunch, koekje, fruit en water mee.

Als 325 euro in één keer moeilijk is om te betalen, geef gerust aan welk betaaltempo voor jou haalbaar is. Je kan dit via comments toevoegen in het inschrijvingsformulier.

Voor wie?

Kinderen & jongeren van 7 tot 12 jaar met een hart voor robotica en kunst.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben. Vul in via het formulier hierna wat voor jou haalbaar is om te betalen, dit kan via de comments.

Inschrijven

Inschrijven kan via het formulier hierna.

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be of bel ons 0479358416 (Whatsapp kan ook).

Inschrijven

Ontwerp een robot die kunst kan maken 295
Available Plaatsen: 11
Het Ontwerp een robot die kunst kan maken ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

jul 03 - 07 2023

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€325.00

Locatie

De Krook
De Krook
Website
https://dekrook.be/
Categorie

Andere Organisatoren

INSCHRIJVEN