Skaten en parcours | 12 tot 16 augustus | Leuven | 7 – 12 jaar

Dit waanzinnige kamp is dé hotspot voor jonge daredevils die niet graag stilzitten! Want dit kamp is een unieke mix van skaten én parcours, waar we ons geen moment zullen vervelen!

Welkom bij het meest ongelofelijk coole skate- en parcourskamp waar we elke dag in twee te gekke werelden duiken. Elke ochtend worden we op sleeptouw genomen door de pro's van Vzweetje voor een halve dag skaten. Ontdek de geheimen van het skateboarden terwijl we onze skills naar een hoger level tillen. Op het terrein van Vzweetje wachten uitdagende skate-infrastructuur en te gekke tips and tricks op ons, klaar om onze skills te testen en te verbeteren.De andere helft van de dag dompelen we ons onder in de adembenemende wereld van parcours, geleid door de experts van Springstof Parcours. Klaar om muren te bedwingen, hindernissen te overwinnen en aan balken te slingeren?

Image
Image


Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?


Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!


Unieke kamplocatie

Dit kamp gaat door in Hal 5 te Leuven. Hal 5 is een tijdelijke herbestemming van een beschermde industriële spoorweghal achter het station van Leuven. De leegstaande historische spoorweghallen werden omgevormd tot een bruisende, stedelijke en duurzame broed- en ontmoetingsplek. Ook onze vrienden van Springstof Parcours kan je op deze locatie terugvinden.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!


Ik wil moni worden!
3 jongeren staan aan een tafel vol papier iets uit te knippen

Praktisch

Dit kamp is zonder overnachting en vindt plaats in Hal 5 te Leuven, van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus 2024, telkens van 9u tot 17u. Het adres is Diestsesteenweg 104, 3010 Leuven.

De investering voor dit kamp is 295 euro.

Je brengt zelf je picknick, koekje, fruit en water mee.

Voor wie?

Voor daredevils tussen 7 en 12 jaar.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de kinderen en jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉)

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Inschrijven

Skaten en parcours | 12 tot 16 augustus | Leuven 295
Available Plaatsen: 20
Het Skaten en parcours | 12 tot 16 augustus | Leuven ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

aug 12 - 16 2024

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€295.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Geen overnachting,
Zomer week 7 | 12 - 16 augustus 2024

Locatie

Hal 5

Locatie 2

Leuven
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
INSCHRIJVEN
× Heb je een vraag? Stel ze hier