Start je eigen pop up-restaurant | 8 tot 12 juli | Cadzand (met overnachting) | 11 – 18 jaar

Schuilt er in jou een echte Jeroen Meus? En heb je zin om een smakelijk avontuur te beleven? Ga dan samen met ons op Kookkamp en word een echte chef!


Image

Dit megaleuke kamp wordt begeleid door Louise. Zij samen met drie sterke rechterhanden zal jullie jongere begeleiden om nieuwe gerechten te leren kennen en om zichzelf te organiseren in hun keuken en in het restaurant. Samen met andere kookfanaten bedenk je een superleuk restaurantconcept, ontwerp je een grappige naam en logo, maak je een menukaart vol heerlijke gerechten en tover je de ruimte om tot een supergezellige plek om te eten.

Op de laatste dag van het kamp komen jouw ouders langs om te smullen van al het lekkers dat jij hebt gemaakt. Hoe cool is dat?


Wil jij de smaak te pakken krijgen van het runnen van je eigen restaurant, nieuwe gerechten ontdekken en jouw talenten als chef-kok laten zien? Schrijf je dan snel in en maak je klaar voor een smaakvolle reis vol plezier, kookkunsten en heerlijke maaltijden!


Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?

Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!

Unieke kamplocatie

Voor dit modekamp trekken we naar Cadzandië, een locatie vol verborgen hoekjes en plekjes. Zo vind je er kleine hoekjes en grote grasweides, zalen met zicht op de velden of op de tuin, ... Kortom, alles wat onze deelnemers nodig hebben om er een topkamp van te maken. Bovendien ligt het domein op een steenworp van het strand en de zee. Wat natuurlijk mooi meegenomen is.


Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!


Ik wil moni worden!
3 jongeren staan aan een tafel vol papier iets uit te knippen

Praktisch

Dit kamp is met overnachting en vindt plaats op het domein Cadzandië te Cadzand, van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juli 2024. We gaan maandag om 9u van start en op vrijdag nemen we om 17u weer afscheid. Je ouders zijn welkom om 16h voor toonmoment en proevertjes.

Het adres is Vierhonderdpolderdijk 10, 4506 HL Cadzand, Nederland.

De investering voor dit kamp is 515 euro.

Carpoolen
https://tinyurl.com/4edczces 

Voor wie?
Voor kookliefhebbers tussen 11 en 18 jaar.

Wat neem je mee?
- recepten, kookboeken, ... als je deze hebt
- een kookshort
- valies, zwemgerief, regenjas, linnen zak voor vuile was en zonnecréme
- strips en/of leesboeken
- muggenmelk, medicatie (indien nodig), een copy van de ID van je kind/jongere en 2 ziekenfondsklevertjes
- gezelschapspel
- geen extra schermen (naast de gsm) en snoepgoed
- badhanddoek
- laptop voor eventuele marketing acties (niet erg als je er geen hebt)
- Een (hoes)laken voor op de éénpersoonsmatras
- Een kussensloop
- Een dekbedovertrek of een slaapzak
- Badhanddoeken en pantoffels (in de wooneenheden en zalen worden bij voorkeur schoenen
uitgedaan)
- Drinkfles en boterhamdoos voor een picknick

Contactgegevens
Hoofdmonitor Thom: +32 476 36 06 12, thom.sanders@hotmail.com  
Organisatie Karolien: +32 479 35 84 16, karolien.decraecker@juniorargonauts.be 

Verzekering
De deelnemers zijn tijdens de vakantiekampen verzekerd voor persoonlijke lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid t.o.v. derden. De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid zal worden aangesproken na de familiale verzekering van de deelnemer (in geval een deelnemer tijdens het vakantiekamp schade berokkent aan derden).

GDPR
Graag apart doorgeven aan de hoofdmonitor en Karolien als je kind niet op foto of video mag. We durven tussendoor wel eens een social media post doen. 
Dankjewel 

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan
En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de kinderen en jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.


Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉).

Twijfel je of dit kamp iets voor jou is? Dan kan je de eerste dag gratis meedoen. Vind je het toch leuk, dan kan je de rest van de dagen aansluiten. Wil je niet blijven slapen? Er is voor elk kamp met overnachting ook eenzelfde kamp voorzien zonder overnachting.

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. 
Wens je een factuur, vermeld dan bij de inschrijving je btw-gegevens.


Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Datum

jul 08 - 12 2024
Verlopen!

Kostprijs (contacteer ons voor sociaal tarief)

€515.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Met overnachting,
Zomer week 2 | 8 - 12 juli 2024

Locatie

Cadzand (Nederland)

Locatie 2

Cadzandië (Nederland)
Vierhonderdpolderdijk, 4506 HL Cadzand, Nederland
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
× Heb je een vraag? Stel ze hier