Start je eigen pop up-restaurant | 8 tot 12 juli | Cadzand (zonder overnachting) | 11 – 18 jaar

Schuilt er in jou een echte Jeroen Meus? En heb je zin om een smakelijk avontuur te beleven? Ga dan samen met ons op Kookkamp en word een echte chef!

Image

Dit megaleuke kamp wordt begeleid door Sophie Siersack van Scrambled Farm, een superaardige expert die alles weet van koken en jou de leukste trucjes zal leren. Samen met onze topkoks ga je op zoek naar de allerlekkerste ingrediënten. Daarna duiken we de keuken in en gaan we aan de slag! We leren niet alleen koken, maar ook hoe je je eigen smaak kunt toevoegen aan de gerechten.
Bovendien leer je niet alleen van de beste koks, maar ga je ook jouw eigen pop-up restaurant opzetten. Hoe cool is dat? Samen met andere kookfanaten bedenk je een superleuk restaurantconcept, ontwerp je een grappige naam en logo, maak je een menukaart vol heerlijke gerechten en tover je de ruimte om tot een supergezellige plek om te eten.

En raad eens? Op de allerlaatste dag van het kamp komen jouw ouders langs om te smullen van al het lekkers dat jij hebt gemaakt. Hoe cool is dat?

Wil jij de smaak te pakken krijgen van het runnen van je eigen restaurant, nieuwe gerechten ontdekken en jouw talenten als chef-kok laten zien? Schrijf je dan snel in en maak je klaar voor een smaakvolle reis vol plezier, kookkunsten en heerlijke maaltijden!

Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?

Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!


Unieke kamplocatie

Voor dit modekamp trekken we naar Cadzandië, een locatie vol verborgen hoekjes en plekjes. Zo vind je er kleine hoekjes en grote grasweides, zalen met zicht op de velden of op de tuin, ... Kortom, alles wat onze deelnemers nodig hebben om er een topkamp van te maken. Bovendien ligt het domein op een steenworp van het strand en de zee. Wat natuurlijk mooi meegenomen is.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!


Ik wil moni worden!
3 jongeren staan aan een tafel vol papier iets uit te knippen

Praktisch

Dit kamp is zonder overnachting en vindt plaats op het domein Cadzandië te Cadzand, van maandag 8 tot en met vrijdag 12 april 2024, telkens van 9u tot 17u. Het adres is Vierhonderdpolderdijk 10, 4506 HL Cadzand, Nederland.

De investering voor dit kamp is 325 euro.

Je brengt zelf je picknick, koekje, fruit en water mee.

Voor wie?

Voor kookliefhebbers tussen 11 en 18 jaar.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de kinderen en jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉)

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Inschrijven

Start je eigen pop up-restaurant | 8 tot 12 juli | Cadzand (zonder overnachting) 325
Available Plaatsen: 10
Het Start je eigen pop up-restaurant | 8 tot 12 juli | Cadzand (zonder overnachting) ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

jul 08 - 12 2024

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€325.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Geen overnachting,
Zomer week 2 | 8 - 12 juli 2024

Locatie

Cadzand (Nederland)

Locatie 2

Cadzandië (Nederland)
Vierhonderdpolderdijk, 4506 HL Cadzand, Nederland
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
INSCHRIJVEN
× Heb je een vraag? Stel ze hier