Start je eigen YouTube-kanaal | 10 tot 14 juli 2023 | Antwerpen

Ben je een fervent gamer, en wil je graag anderen laten meegenieten van je tips and tricks? Dan is het misschien tijd om je eigen gamekanaal op YouTube te lanceren. In ons gloednieuwe YouTube-kamp leer je van de besten hoe dat moet.

Om een succesvol game YouTube-kanaal te lanceren, moet je over een hele hoop skills beschikken. Wij laten jongeren zien hoe ze hun gameplay aantrekkelijk kunnen maken om naar te kijken. Ze leren om scripts te schrijven, video’s op te nemen én zelf te editen.

Daarnaast leren ze ook hoe het algoritme van YouTube in elkaar zit, en hoe ze dat kunnen beïnvloeden via SEO en goede thumbnails. Omdat we tijdens onze kampen steeds ook ondernemerschap promoten, wordt er ook dieper ingegaan op hoe het businessmodel van een YouTuber eruit ziet. Ook leren de jongeren hun ‘branding’ goed aan te pakken, met bijvoorbeeld een catchy naam, en goeie foto.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. 

De jongeren worden tijdens dit kamp bijgestaan door Sam Stassijns. Sam is een bekende gaming YouTuber, alias SimplySample. Hij volgt een opleiding als Game-ontwikkelaar in Kortrijk, en is dus als geen ander thuis in 3D-modellen maken.

Kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Praktisch

Dit is een kamp zonder overnachtingen. De prijs bedraagt 295 euro voor 5 dagen. Dit kamp zal doorgaan van maandag 10 tot en met vrijdag 14 juli, in The Beacon in Antwerpen, telkens van 9u tot 17u.
Het kamp is geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar.

Je brengt zelf je eigen lunch, koekje, fruit en water mee.

Als 295 euro in één keer moeilijk is om te betalen, geef gerust aan welk betaaltempo voor jou haalbaar is. Je kan dit via comments toevoegen in het inschrijvingsformulier.

Voor wie?

Jongeren van 12 tot 18 jaar

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben. Vul in via het formulier hierna wat voor jou haalbaar is om te betalen, dit kan via de comments.

Inschrijven

Inschrijven kan via het formulier hierna.

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be of bel ons 0479358416 (Whatsapp kan ook).

Inschrijven

Start je eigen YouTube-kanaal, Antwerpen 295
Available Plaatsen: 19
Het Start je eigen YouTube-kanaal, Antwerpen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

jul 10 - 14 2023

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€295.00

Locatie

The Beacon
Bedrijvencentrum

Andere Organisatoren

INSCHRIJVEN