Tekenkamp | 8 tot 12 juli | Gent | 9 – 13 jaar

Hey creatieve tekenliefhebber! Klaar om jouw tekentalenten naar een nieuw niveau te tillen? Ga dan met ons mee op tekenkamp, dé ultieme speeltuin voor creatieve zielen die willen ontdekken, verkennen en hun tekenvaardigheden willen opkrikken!

Image

Stap in de wereld van kunst en ontdek hoe je realistische gezichten tot leven brengt. Leer  hoe je ervoor zorgt dat de verhoudingen in je tekening kloppen en experimenteer met technieken die jouw stijl laten stralen!
Met Ona-Lisa Van Haver en Wout Vandevenne, twee gepassioneerde tekenaars aan je zijde, word je uitgedaagd om jouw unieke tekentalent te ontketenen en verder te ontwikkelen. Aan het einde van dit creatieve avontuur? Een geweldige mini-expo waar jullie trots jullie creaties zullen tonen aan de wereld!
Ben jij er klaar voor om jouw tekenkunsten te laten zien? Pak je potloden en schetsboek en doe mee aan dit teken-tastisch kamp vol creativiteit, inspiratie en kunstzinnige avonturen!

Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?

Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!

Unieke kamplocatie

Dit kamp gaat door in de Skichalet op de Blaarmeersen te Gent. Aan de voet van deze vroegere skiberg kunnen de deelnemers een week lang hun creativiteit de vrije loop laten.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Praktisch

Dit kamp is zonder overnachting en vindt plaats in Skichalet Blaarmeersen te Gent, van maandag 8 tot vrijdag 12 juli 2024, telkens van 9u tot 17u. Het adres is Strandgebouw, Strandlaan 24, 9000 Gent.

De investering voor dit kamp is 225 euro.

Je brengt zelf je eigen picknick, koekje, fruit en water mee.

Voor wie?

Voor creatievelingen tussen 9 en 13 jaar.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen.In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉)

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Inschrijven

Tekenkamp | 8 tot 12 juli | Gent 225
Available Plaatsen: 19
Het Tekenkamp | 8 tot 12 juli | Gent ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

jul 08 - 12 2024

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€225.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Geen overnachting,
Zomer week 2 | 8 - 12 juli 2024

Locatie

Skichalet, Blaarmeersen
Strandgebouw, Strandlaan 24, 9000 Gent

Locatie 2

Gent
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
INSCHRIJVEN
× Heb je een vraag? Stel ze hier