Lego City on a table

Word een echte Lego master | 17 tot 21 juli | Lochristi

Kom STEAM afblazen in Legoland!

Schuilt er in jou een toekomstige ingenieur of beeldend kunstenaar? Of ben je gewoon gek van Lego? Kom met ons mee op Legokamp, geef vorm aan je zotste ideeën en bouw erop los.

Vertrekkend van een challenge tover je de kleine blokken om tot spectaculaire constructies. Tijdens de workshop ‘Lego Serious Play’ denk je out of the box, terwijl je je verbeelding de vrije loop kan laten dankzij onze Lego master-opdrachten. En natuurlijk kunnen we Lego Minecraft niet vergeten. 

Dankzij de uiteenlopende opdrachten leer je problemen op te lossen en prikkelen we je fantasie. Onderlinge communicatie en teamwork zijn dan weer onmisbaar tijdens de team challenges. En natuurlijk komen een goede motoriek en hand-oog coördinatie handig van pas tijdens het aan elkaar klikken van alle blokjes. Zo ontwikkel je al spelenderwijs skills voor het leven.

Eén ding is zeker, tijdens dit kamp verleg jij jouw creatieve grenzen. Jeuken jouw vingers al om aan de slag met de bekende Legoblokken? Schrijf je dan snel in!

Onze Monitoren

Op onze monitoren kun je bouwen. Want zonder onze onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. 

Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. En met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep.

Kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Praktisch

Dit is een kamp zonder overnachtingen. De prijs bedraagt 80 euro voor 5 dagen voor het eerste kind, bij inschrijving van een tweede kind bedraagt dit 70 euro. Heeft u een uitpas met kansentarief bedraagt de inschrijvingsprijs 16 euro Dit kamp zal doorgaan van maandag 17 tot en met vrijdag 21 juli, telkens van 8u tot 17u in Lochristi.

Je brengt zelf je eigen lunch, koekje, fruit en water mee.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen. In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben. Vul in via het formulier hierna wat voor jou haalbaar is om te betalen, dit kan via de comments.

Inschrijven

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be of bel ons 0479358416 (Whatsapp kan ook).

 

Tags: ,

Datum

jul 17 - 20 2023
Verlopen!

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€80.00

Locatie

Bib, Lochristi
Categorie

Andere Organisatoren

Cronos
Cronos
Telefoon
+03 450 80 30
Website
https://cronos-groep.be/
Kiezen voor talent
Kiezen voor talent
Website
https://www.kiezenvoortalent.be/