Word een echte LEGO master | 8 tot 12 juli | Brugge | 7 – 12 jaar

Kom STEAM afblazen in Legoland! Schuilt er in jou een toekomstige ingenieur of beeldend kunstenaar? Of ben je gewoon gek van Lego? Kom met ons mee op Legokamp, geef vorm aan je zotste ideeën en bouw erop los.


Vertrekkend van een challenge tover je de kleine blokken om tot spectaculaire constructies. Tijdens dit kamp’ denk je out of the box, terwijl je je verbeelding de vrije loop kan laten dankzij onze Lego master-opdrachten.

Dankzij de uiteenlopende opdrachten leer je problemen op te lossen en prikkelen we je fantasie. Onderlinge communicatie en teamwork zijn dan weer onmisbaar tijdens de team challenges. En natuurlijk komen een goede motoriek en hand-oog coördinatie handig van pas tijdens het aan elkaar klikken van alle blokjes. Zo ontwikkel je al spelenderwijs skills voor het leven.

Eén ding is zeker, tijdens dit kamp verleg jij jouw creatieve grenzen. Jeuken jouw vingers al om aan de slag met de bekende Legoblokken? Schrijf je dan snel in!

Waarom zou je voor dit Junior Argonauts- kamp kiezen?

Omdat het verder gaat dan alleen activiteiten. In een omgeving van gelijkgestemden dagen we je uit om te tonen wie je bent, om te onderzoeken waar je passies liggen en wat je echt energie geeft. Bovendien leer je niet alleen je eigen krachten kennen, maar ook hoe je met die krachten anderen kunt inspireren. En laten we niet vergeten: plezier is essentieel!

Unieke kamplocatie

Dit kamp vindt plaats in Vrije Basisschool OLVA Katrientje. Deze school is fantastisch gelegen, pal in de Brugse binnenstad, met het Minnewaterpark op wandelafstand. Hier vind je de ideale combo van een historische stad en voldoende ruimte om buiten te spelen.

Onze Monitoren

Zonder onze inventieve monitoren, geen ingenieuze kampen. Hun ambitie? Jouw passie, leergierigheid en drijfveren aanwakkeren. Vol enthousiasme maken onze monitoren je bewust van jouw talenten en drijfveren. Met hun scherp oog voor groepsdynamiek helpen ze bovendien iedere jongere zijn/haar/hun plek te vinden in de groep. Blink je uit in leiding geven, goochel je met woorden alsof het niets is of ben je een krak in creatieve oplossingen bedenken? En kriebelt het om monitor te worden bij Junior Argonauts? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. We hebben je er graag bij!

Praktisch

Dit kamp is zonder overnachting en vindt plaats in de Vrije Basisschool OLVA Katrientje te Brugge, van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juli 2024, telkens van 9u tot 17u. Het adres is Sint-Katarinastraat 132, 8310 Brugge.

De investering voor dit kamp is 295 euro.

Je brengt zelf je eigen picknick, koekje, fruit en water mee.

Voor wie?

Voor LEGO masters tussen 7 en 12 jaar.

Niet elke jongere heeft de luxe om op kamp te gaan

En juist daarom organiseren we zomerkampen voor iedereen, ook voor jongeren die vaak uit de boot vallen.In samenwerking met de Vlaamse overheid bieden we gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economisch kwetsbare omstandigheden. Beveel ons aan, stuur onze contactgegevens door, of neem zelf contact met ons op zodat wij de jongeren bereiken die hier het meest baat bij hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Belangrijk: het kamp gaat door vanaf 12 inschrijvingen. We verwittigen 1 maand op voorhand. Deel dit kamp dus zeker met je netwerk! ♥️(En geen paniek, 97% van onze kampen kunnen doorgaan, dus komt goed. 😉)

Meer info?

Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be.

Inschrijven

Word een echte LEGO master | 8 tot 12 juli | Brugge 295
Available Plaatsen: 20
Het Word een echte LEGO master | 8 tot 12 juli | Brugge ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

jul 08 - 12 2024

Tijd

09:00 - 17:00

Kostprijs (gratis of sociaal tarief kan ook)

€295.00

Wanneer & Overnachtingsmogelijkheden

| Geen overnachting,
Zomer week 2 | 8 - 12 juli 2024

Locatie

Brugge

Locatie 2

OLVA Katrientje
Kampthema's, lezingen & lessenreeksen
INSCHRIJVEN
× Heb je een vraag? Stel ze hier