Astrid Bruyndonckx blogt over haar Fashionkamp

Astrid Bruyndonckx is 17 jaar, en één van onze Junior Argonauts. Ze ging mee met ons op kamp in de zomer van 2017 en koos voor het Fashionkamp.

Als we Astrid haar blog mogen geloven, vond ze dit een zeer leerrijke en motiverende week. Ze maakte er veel nieuwe en goede vrienden en vond het geweldig om te luisteren naar de professionals die hun ervaringen kwamen delen. Wij geloven natuurlijk dat dit heel inspirerend kan zijn, daardoor doen wij steeds weer ons best om onze jongeren kennis te laten maken met enkele experts uit het vakgebied waarin zij geïnteresseerd zijn.


We created our own brand and logo, went flyering, updated our various social media channels, contacted TV and radio channels, … I was not bored for a moment! 

Astrid op haar blog

Het kamp had als einddoel een pop-up winkel openen, en dat motiveerde de jongeren om voldoende kledingstukken op tijd klaar te hebben. Voor de technische kant – het naaien en stikken – krijgen ze hulp van Ietstof. Daarnaast leerden ze ook hoe ze hun product het best aan de man kunnen brengen, zowel online als in ‘real life’.

Willen jullie Astrid haar blogpost over het kamp zelf lezen? Neem dan zeker een kijkje!

https://astridbruyndonckx.wixsite.com/verymeveryastrid/single-post/2017/08/05/The-Junior-Argonauts

Heb je interesse in ons Fashionkamp? Hier vind je alvast meer info.